Ako riešiť opakované svrbenie a suchosť okolo úst?
Ahojte 🙂
už dlhšie ma trápi svrbenie, pálenie a suchosť okolo úst a brady. Najlepšie mi pomáha calciová masť, ale je dosť mastná, preto ju nechcem používať stále. Inak skúšam Bioderma Sensibio (gél + krém + balzam na pery), niekedy mi sadne, inokedy ma aj ten krém štípe.
Máte skúsenosť, čo by mohlo na takúto precitlivenú a vysušenú pleť pomôcť? 🌸
@zanetkaszabova calciovu by som používala stále dokým alergia neprejde. Lebo môže to byť spôsobené iba pelovou alergiou alebo vám niečo nesadlo v strave alebo máte veľa stresu. Skúste ešte jeleni loj. Bioderma stipe aj mňa keď si ho dám na popraskane alebo poškriabané miesta. Poprípade ešte skúste značku aveeno alebo aderma
@mullerova46 calciová masť je super, len dosť mastná a keď idem do práce, mám lesklú tvár 🙈
@mullerova46 calciová masť je super, len dosť mastná a keď idem do práce, mám lesklú tvár 🙈
@zanetkaszabova
Tento krém je mastný ale nerobí lesklú pleť a vstrebe sa. Alebo La rosche posay tolerante riche je veľmi dobrý. Alebo ak to je ekzém tak Eucerin má dobrý krém atopi acute

@zanetkaszabova calciovu by som používala stále dokým alergia neprejde. Lebo môže to byť spôsobené iba pelovou alergiou alebo vám niečo nesadlo v strave alebo máte veľa stresu. Skúste ešte jeleni loj. Bioderma stipe aj mňa keď si ho dám na popraskane alebo poškriabané miesta. Poprípade ešte skúste značku aveeno alebo aderma