Ako riešiť problém so suchými očami?
Dobrý večer, trpíte niekto suchými očami?
Už som zúfalá neni to nič až také hrozné, len ma trošku viac občas škriabu a sú unavené, používam kvapky na zvlhčenie. Niekedy na noc si davam masť, ale ráno stále sa budím s neskutočne suchými očami strašne ma režu, pokiaľ si nedám kvapky. Lekár tvrdí, že to nemám až také zlé.
Aj teraz mám po celom dni strašne popraskané oči. Neviem ako inak už si pomôcť. Zničila som si oči pred pól rokom s šošovkami bola som v bazéne kde boli výpary. Áno viem že to som urobila chybu, od vtedy mám ich v kuse začervenané. Šošovky som nosila už 8 rokov teraz už ich skoro vôbec nenosím. Tak či nemáte nejaké rady.
Ďakujem
Ake kvapky pouzivas?
ja mam tip, ktory neviem, ci ti pomoze, asi nie. Iste obdobie som to mala a ocna mi vysvetlila, ze mam do monitorov pozerat akoby zhora, nie vypliestat oci. Tak som zrusila podstavce pod monitormi a ver never pomohlo. plus kvapky nejake obyc. Mozno by som este zmenila spiralu na tvojom mieste.
ja mam tip, ktory neviem, ci ti pomoze, asi nie. Iste obdobie som to mala a ocna mi vysvetlila, ze mam do monitorov pozerat akoby zhora, nie vypliestat oci. Tak som zrusila podstavce pod monitormi a ver never pomohlo. plus kvapky nejake obyc. Mozno by som este zmenila spiralu na tvojom mieste.
@lija22 minimálne sa maľujem teraz cez leto. Neviem no tento problém začal keď som sa vrátila z akvaparku. Mala som aj predtým mierne suché oči, ale nebolo to také hrozné.
Cez deň necítim až taký nejaký nekomfort, len ráno neviem oči pomaly otvoriť pokiaľ si nedám kvapky. A no mám ich väčšinou popraskané malími cievkami.
Ake kvapky pouzivas?
@sisa_s skúšala som od Hyla modré a zelené, teraz čo mi dal očný Reliéf Ocuvers.
@anonym_autor Skús gelove bez konzervantov. Ja používam systane na noc gélové a ultra v priebehu dňa. Rob si prestávky keď pracuješ s pc.
@alica110 no študovala som Grafiku takže za počítačom som bola nonstop. Pozriem ďakujem

kúp si vyhrievaciu masku na oči - napr. z unilabu. a dávaj si ju každý deň…
resp. takto - neviem z čoho to máš, ale najčastejšou príčinou bývajú upchaté kanáliky - na to tie teplé masky pomáhajú
pozri ešte na stránku tearrestore, majú tam blog … ja ešte občas pozriem na yt na nejaké videá s masážami na uvolnenie kanálikov…