Ako riešiť zrušený termín cez ecasenku?
Ahojte objednala som sa na piatok a Dnes mi prišla sms ze Dr neodpisuje, tak som zavolala sestričke nech mi prehodí termín a ona ze sa mam objednať cez ecasenku akože som bola nasrana lebo zato som zaplatila 3,90€ a mam znova platiť? aby som nemusela čakať v rade. Ze keď nechcem cez ecasenku mam prísť zobrst si poradový lístok a počkať si v rade. Dnes mi vylepšili deň. Čo mám teraz robiť mam dosť vysoký paušál a nechcem znova platiť pomaly 4€ ako ste to riešili vy? Peniaze už neuvidím nijak co?
Tak bud jedno, alebo druhé 🤔 co iné chceš? Keď sa nedá po telefóne.
@kavasmliekom ale ide mi skôr o ten sistem aký majú... To je hrozne brat vedia peniaze ale vrátiť nie nikto a ani sa nedá snimi dohodnúť keď som to zaplatila už aby mi zmenili termín je iná vec keby ho chcem zrušiť ja
@kavasmliekom ale ide mi skôr o ten sistem aký majú... To je hrozne brat vedia peniaze ale vrátiť nie nikto a ani sa nedá snimi dohodnúť keď som to zaplatila už aby mi zmenili termín je iná vec keby ho chcem zrušiť ja
@natalka2230 tak si zavolaj na infolinku. Poradia ako postupovať pri reklamácii
@natalka2230 ecasenka je blbost, biznis na ktorom niekto pekne zaraba
Bud si vystojid rad, bud kupis dalsiu alebo pojdes k inemu lekarovi
Keďže ti neposkytli zaplatenú službu z ich viny, pýtaj si vrátenie platby od lekára.
@natalka2230 to je problém si prečítať informácie na stránke?
Ja som tam našla ako reklamovať .

Tak bud jedno, alebo druhé 🤔 co iné chceš? Keď sa nedá po telefóne.