icon

Ako riešite cestičky či plešinky na slnku?

15. mar 2022

Ahojte dievčatá ako riešite cestičky či plešinky na slnku ? Mne to dosť vidno tak asi jedine cop?

Ako riešite cestičky či plešinky na slnku?
Strana
z2
autor
16. mar 2022

@marcellka32 A neskúšala si mudr. Zelenkovú zo Svidníka? Že vraj viacerým ženám pomohla, že im znova narástli vlasy. Ja som tiež brala ampulky Vichy, vodičky na vlasy, šampon salon Textures neviem či poznáš. Potom som brala tbl Forcapil, Revalid, Ineov, Biosil, Silicu komplex, no všetko možné a vidíš v akom to mam stave. Skúsim poslať ešte aj iné fotky kde to viac vidno.

simca06022011
16. mar 2022

presne tak ako tebe, plus aj spredu ked sa jej pozriem na hlavu tak jej vidim komplet "pokozku"... proste jemne vlasy, riedke.. svetle. A to ma vlasy pod lopatky a tolko, ze neviem z kade jej akoze vyrastaju ked je pokozka takto presvita... cize to nebude "plesatostou" 🙂

autor
16. mar 2022

@simca06022011 pošlem dalšie fotky ešte ale mne to hlavne vidno na slnku...

marcellka32
16. mar 2022

Ty nemáš alopeciu, máš len riedke vlasy, lekár ti stanovil diagnózu alopecia? Lebo alopecia vyzerá inak...(foto z netu)

marcellka32
16. mar 2022

@simca06022011 tvoja dcérka má tiež len riedke vlasy zrejme, ak vlasy rastú tak sú len riedke jemné...pri alopecii sú oblasti, kde vôbec nie sú vlasy a ani nebudú (odumreli korienky)

autor
16. mar 2022

@marcellka32 jasné ale ak tak budú dalej riednúť tak asi na hlave nebudem nič mať...

marcellka32
16. mar 2022

Ak vlasy máš všade tak nestresuj, môžeš nasadiť vlasimo vitamíny, ale alopeciu nemáš

sofimatko52
28. máj 2022

No keby som mala tak ako vy tak by som bola rada. Ja mam úplne plešatu hlavu,hlavne na temeni. Je to také strašné že ľudia sa svami rozprávajú a viacej čumia na hlavu ako na vás. Som bola k lekárovi všetko v poriadku......
Vitamíny, vodičky, šampóny a nič nepomohlo.
Stále rozmýšľam nad tým, že či by nebolo najlepšie si už vyholiť tu hlavu. Ale nemáte to také strašné ešte, sú aj horšie.

Strana
z2