Ako rozpoznať úzkosť a paniku?
Dobrý deň,
v poslednej dobe mi býva strašne celé dni na nič,akonáhle niekde mám ísť,príde mi zle,cítim taký nepokoj,točenie hlavy a už hneď ma napadajú scenáre,že čo keď niekde odpadnem,takisto čakám u Dr.napriklad,taktiež mi prichádza zle a hneď zas tie myšlienky. Doma som v klude a zrazu mi príde zle,začnem sa zamýšľať nad tým,že ťažšie sa mi dýcha a mravcenie tela. Môže to byt podľa vás úzkosť ?
Ano, je to uzkost. Panicky atak.
@stanulienkat každý deň to mám už čím ďalej tým horšie
Navstiv lekara a netrap sa, lebo sa ti to zhorsi a vyrobis si aj nejaku fyzicku chorobu. Nie je to sranda. Bud psychiater, alebo ked sa hanbis, tak neurolog. Chod k PL pre Vymenny listok a hned sa objednaj, cakacky su dlhe.
Zamestnaj si hlavu, kup si magnezko, relaxuj, obmedz stres (ak sa to da)...
k psych. lístok ani nepotrebuješ...
áno je to panika. rieš to, lebo sa to bude zhoršovať...
píšeš že doma si ok, ale príde čas kedy aj doma budeš mať problémy a budeš vyžadovať aby niekto s tebou bol doma...
veľmi nepríjemné stavy, ale nie nebezpečné...
@deti95060810 mávam aj doma občas už take,že mi príde zle,nepokoj,začnem plytko dýchať,hmatam si pulzy 🙄 ale keď čakám niekde,alebo mám niekde ísť je to katastrofa,čakám a len peedychavam,bojim sa že odpadnem..
To isté mám aj ja všetky vyšetrenia mám vnútorné ucho, krčná chrbtica ,MR mozgu , neurológia, psychiatria, x vybratých tabletiek , pol roka a stále nič pokus omyl pokus omyl , . Tiež mám také isté stavy neistotu proste
@adrianaadka1 no u mna je to už extrém mám pocit že sa zbláznim keď mi to neprejde ..
No však aj ja mám ten pocit sem tam ale ja už ako si to ani nevšímam veľmi už ako lebo už z tým nevládzem sa zaoberať radšej keď aj je taky attak lepšie je biť trošku skeptik, tiež chodím po Dr ale nikdo nevie nič to len lieky stále pokus alebo omyl no,co mi dali betahistin to je nič 0 bodov zo už ani neberiem zbytočne

ja citim tlak na hrudi, dýchavičnosť, potenie, zobrete hrdlo, neviem sa nadychnut
ale ja mam vzdy spustac. posledne bolo umrtie v rodine :(
tebe sa nieco zle stalo teraz? alebo zazil si daco stresujuce?