Ako rozpoznať zápal sedacieho nervu bez silných bolestí?
Ahojte všade čítam že sú vtedy obrovské bolesti až do nohy tak teraz neviem. Môžem mať podľa vás zápal sedacieho nervu keď nemám až také ukrutne bolesti skôr sa mi to viaže na zmenu polohy občas ma boli jedna polovica zadku aj v pokoji a sem tam mi tak mravcov v nohe. Preroze každý to opisuje ako obrovské bolesti ja keď sa nechybem v chrbte má väčšinou neboli skôr pri predklone tak som aj čítala že vtedy sa to zhoršuje a kdesi vzadu na zadku aj v pokoji ja ani neviem lokalizovať presné miesto kde ma to boli je to pravá strana. Môžem to mať s povedzme miernejším priebehom? Jem guajacuran,magnezko, vit B dávam si suché teplo a flector náplaste ale už druhý týždeň bez zlepšenia. Ešte týždeň musím chodiť do práce potom mám dovolenku tak ak to neprejde čo asi neprejde skočím k obvodnej aj keď ona mi nič nedá...dokonca som už čítala aj o teomboze a emboliu ale to dúfam nemám
Ja som mala nieco podobne ...a mne na rehabke lekarka povedala,ze nam vyhodit vsetko teple /zimne kremy ,naplaste,gely atd a nahradit aflamil krem a to mi pomohlo dost..a plus bio lampa na krize...

@rozculena ja mám muža debila ktorý mi nadáva že by som len behala po doktoroch