icon

Ako rozpoznať zápal sedacieho nervu bez silných bolestí?

11. aug 2024

Ahojte všade čítam že sú vtedy obrovské bolesti až do nohy tak teraz neviem. Môžem mať podľa vás zápal sedacieho nervu keď nemám až také ukrutne bolesti skôr sa mi to viaže na zmenu polohy občas ma boli jedna polovica zadku aj v pokoji a sem tam mi tak mravcov v nohe. Preroze každý to opisuje ako obrovské bolesti ja keď sa nechybem v chrbte má väčšinou neboli skôr pri predklone tak som aj čítala že vtedy sa to zhoršuje a kdesi vzadu na zadku aj v pokoji ja ani neviem lokalizovať presné miesto kde ma to boli je to pravá strana. Môžem to mať s povedzme miernejším priebehom? Jem guajacuran,magnezko, vit B dávam si suché teplo a flector náplaste ale už druhý týždeň bez zlepšenia. Ešte týždeň musím chodiť do práce potom mám dovolenku tak ak to neprejde čo asi neprejde skočím k obvodnej aj keď ona mi nič nedá...dokonca som už čítala aj o teomboze a emboliu ale to dúfam nemám

Strana
z2
autor
11. aug 2024

@rozculena ja mám muža debila ktorý mi nadáva že by som len behala po doktoroch

monillia
11. aug 2024

@barbie79 prajem ti to aby si bola unikatny prípad a pri vysunutej platnicke ti stačilo užívať 3 týždne lieky a už nikdy nemala probken

monillia
11. aug 2024

@rozculena pokiaľ nezdvíha pacientov,prípadne iné ťažké bremena práca vôbec nie je problém. Len by mala vedieť ako sa správať ku svojej chrbtici a cvičiť. To ,že je zdravornik, dokonca ,že robila na neurologiii,tak na to nemám ani slov

rozculena
11. aug 2024

@monillia vypisuje tu každý deň

barbie79
11. aug 2024

@monillia ja uz to mam za sebou, ale vedela som, ze z klimy to mam

isis234
11. aug 2024

@barbie79 klíma a prievan je najhoršie

alenamihal
12. aug 2024

Ja som mala nieco podobne ...a mne na rehabke lekarka povedala,ze nam vyhodit vsetko teple /zimne kremy ,naplaste,gely atd a nahradit aflamil krem a to mi pomohlo dost..a plus bio lampa na krize...

Strana
z2