icon

Ako rýchlo zmierniť príznaky nachladnutia do stredy?

16. mar 2025

Prosím vás pomôžte mi, v piatok ma začalo dusiť a duši ma doteraz ale teraz už hlieny vykašliavam a dosť kašlem a dnes som začala trochu aj nos cítiť ze akoby upchaty som ho mala. Aši už nieje ,,cesty späť" aby som nebola chorá ale ako to oddialiť alebo umiernit trochu? Nemáte nejaké radi? Trebárs neja vitamíny ale niečo, proste aby som nebola dosť chorá do stredy lebo v stredu potrebujem ísť do školy.

13uzivatelka11
16. mar 2025

Skus oreganovy olej, ale do stredy zázraky nečakaj

jazula
16. mar 2025

Urob si cibuľový sirup (len cibuľa na kúsky + cukor/med a nechať postáť na linke/radiatore), strašne smrdí, ale na dýchacie cesty je to zázrak.

bejbypd
16. mar 2025

Do stredy to vylez a v stredu chod do školy ..vitamíny ,cesnak,med ,citrón a veľa kľudu a tekutín

veselo_neveselo
16. mar 2025

Lezat, a vela caju pit. Mnoho ludi si mysli, ze vela caju je dve-tri salky denne, ale je treba pit viac, dva-tri litre caju. Telo potrebuje vela tekutin na to, aby vyplavilo vsetko co potrebuje.
Vela polievky, kuraciu, hovadziu. Lahko stravitelne jedla jedz, ak sa ti da. Ak nie, nenut sa. Daj si ovocie, po kuskoch, kolko ti chuti.
Teplotu nezrazaj, pokial ti nie je velmi zle a nie je velmi vysoka.

Ale lezat a spat je najdolezitejsie, telo sa spamata rychlo, ale musi mat moznost.

banalu
16. mar 2025

Nenapislaa si, co si si nasadila.
Davaj si vela cecka, zinku (pozri maximalnu dennu davku podla kg a rozdel si na rano/obed/vecer).
Dcko, Bcko k tomu. Solmucol, sirup na kasel podla toho aky mas.
Skus zohnat lactoferin v lekarni, ten nam dost pomaha.
A VEEEEEEEEEEEELA PIT - caj, vodu, mineralku.

nynia
16. mar 2025

Repikovy caj a na podporu imunity hliva alebo betaglukan mi vzdy pomoze a samozrejme vylezat a na kasel acc long - rovnaka ucinna latka ako ma solmucol aj rovnake mnozstvo a navyse pridany vit.C v acc.

martinka13
16. mar 2025

Imunoglukan akut. Cibuľový čaj, veľa zázvoru a med. Na kašeľ Solmucol

autor
16. mar 2025

@bejbypd no nemôžem lebo rodicia ma v pondelok a utorok posielajú do školy😒 si myslím že by bolo lepšie keby som ostala doma ale to ťažko vysvetliť rodičom

autor
16. mar 2025

@veselo_neveselo no nemôžem lebo rodicia ma v pondelok a utorok posielajú do školy😒 si myslím že by bolo lepšie keby som ostala doma ale to ťažko vysvetliť rodičom. Teplotu ani nemam

autor
16. mar 2025

Ešte dodám úplne som to zabudla dat ma začiatok ze mam 15

ivangeline
16. mar 2025

Všetci tu majú 15. ^^ :D

veselo_neveselo
16. mar 2025

Tak,uz len po dohode s rodicmi. Ak je streda dolezita (naozaj dolezita), tak nech ta ospravedlnia zo skoly den predtym na doliecenie, alebo vezmu k dr.

autor
16. mar 2025

@veselo_neveselo tak pre mňa áno celkom aj pre rodičov lebo v stredu je monitor

galov
23. mar 2025

Mne pomáha mastit nos s ,, hojivý zázrak,,