Ako sa cítite po prekonaní Covidu-19?
Ako sa cítite po prekonaní covid? Mate nejaké problémy... Unava, nevladzete.. atď...
Som cca týždeň a pol po kovide, ešte stále trochu kašlem. Čuch aj chuť sa mi vrátila. Jediné, čo mám stále, od prvých príznakov, je nespavosť. Každý deň som hore do 2-3 ráno. 😒
@h2 dobrý deň, trpíte ešte, prosím, nespavosťou?Chcem sa spýtať,ako ste ju pociťovali.Ja okrem mnoho tu opisovanych stavov trpím aj tou,ale je iná,ako keď napr.človek nespí,lebo má starosti... mňa akoby telo nechce pustiť spať a keď zaspávam,buď mám nepríjemné obrazy pred očami ako keď máte horùčku,alebo akoby vypínacom štikne a otvorím oči.Celkovo je pre mňa zaspávanie bolestivé bez liekov.
@luciar260 Dobrý deň,chcem sa spýtať,ako sa cítite teraz, a či tie stavy prešli,Covid som prekonala s miernym priebehom v novembri,ale tiež po ňom okrem iných "sránd" začali aj závrate a zvláštne bolesti hlavy, dokonca aj v noci sa budím na ne vrátane toho,akoby mi niekedy telo "zabúdalo" dýchať...ďakujem za odpoveď
3x očkovaná, COVID pre 3 týždňami a dodnes som strašné unavená a bolí ma hlava každý deň.
@zuzkomo bola som u neurologa kt ma odbyl s tym ze to prejde, taktiez som pobehala plucne, interne, kardio , stitna zlaza (koli tym tazkostiam co som spominala)- vsetko ok , na ortopedii problem s chrbticou zablokovana krcna cize aj z toho mohlo byt tocenie hlavy, taktiez hrudna , chodim k fyzioterapeutovy

@luciar260 ahoj presla ta potom ta nestabilita? A tlak v hlave? Som 2mesiace po covide a mam to iste.. Este som aj po porode mesiac..