icon

Ako sa cítite po prekonaní Covidu-19?

nadzieja
11. apr 2021

Ako sa cítite po prekonaní covid? Mate nejaké problémy... Unava, nevladzete.. atď...

Strana
z2
nelly1310
23. nov 2021

@luciar260 ahoj presla ta potom ta nestabilita? A tlak v hlave? Som 2mesiace po covide a mam to iste.. Este som aj po porode mesiac..

luciar260
23. nov 2021

@nelly1310 ahoj ano preslo to, no tak tvoje telo je vycerpane po porode plus corona tak to bude asi tym, drzim palce nech si fit 🙂

nelly1310
27. nov 2021

@luciar260 a kolko Ti to trvalo?

luciar260
27. nov 2021

@nelly1310 cca po 2 mesiacoch

h2
27. nov 2021

Som cca týždeň a pol po kovide, ešte stále trochu kašlem. Čuch aj chuť sa mi vrátila. Jediné, čo mám stále, od prvých príznakov, je nespavosť. Každý deň som hore do 2-3 ráno. 😒

suzy_dm
21. jan 2022

@evinku Prosím a nezlepšilo sa to ani doteraz? Tiež mám problém s pulzom.

mikadooo
21. jan 2022

@nadzieja ja som ok (covid bol v novembri 2021), dokonca odvtedy sme ešte neboli chorí, ani len soplík. Covid bol silná nádcha a teplotky, alebo len jedno z toho, ako kto. Cca dva týždne po covide som ťažko zaspávala a mala som veľmi ľahký spánok.

evinku
23. jan 2022

@suzy_dm ja mam nastavenú liečbu... A už je ok

zuzkomo
17. feb 2022

@h2 dobrý deň, trpíte ešte, prosím, nespavosťou?Chcem sa spýtať,ako ste ju pociťovali.Ja okrem mnoho tu opisovanych stavov trpím aj tou,ale je iná,ako keď napr.človek nespí,lebo má starosti... mňa akoby telo nechce pustiť spať a keď zaspávam,buď mám nepríjemné obrazy pred očami ako keď máte horùčku,alebo akoby vypínacom štikne a otvorím oči.Celkovo je pre mňa zaspávanie bolestivé bez liekov.

zuzkomo
17. feb 2022

@luciar260 Dobrý deň,chcem sa spýtať,ako sa cítite teraz, a či tie stavy prešli,Covid som prekonala s miernym priebehom v novembri,ale tiež po ňom okrem iných "sránd" začali aj závrate a zvláštne bolesti hlavy, dokonca aj v noci sa budím na ne vrátane toho,akoby mi niekedy telo "zabúdalo" dýchať...ďakujem za odpoveď

h2
17. feb 2022

@zuzkomo Ahoj, už je to, našťastie, preč. Prešlo to asi po mesiaci. Prejavovalo sa to, ako neschopnosť zaspať, napriek únave. Mohla som celé hodiny ležať v posteli a proste som nedokázala zaspať. A keď som už konečne predsa len zaspala a niečo by ma zobudilo, tak zase bol problém.

nice202
17. feb 2022

3x očkovaná, COVID pre 3 týždňami a dodnes som strašné unavená a bolí ma hlava každý deň.

luciar260
17. feb 2022

@zuzkomo zavraty presli , no blbe pocity na hrudi a nocne uzkosti zostali....

zuzkomo
17. feb 2022

@luciar260 ďakujem za odpoveď.Absolvovali ste,prosím,aj vyšetrenia?Aké boli výsledky?

luciar260
17. feb 2022

@zuzkomo bola som u neurologa kt ma odbyl s tym ze to prejde, taktiez som pobehala plucne, interne, kardio , stitna zlaza (koli tym tazkostiam co som spominala)- vsetko ok , na ortopedii problem s chrbticou zablokovana krcna cize aj z toho mohlo byt tocenie hlavy, taktiez hrudna , chodim k fyzioterapeutovy

zuzkomo
17. feb 2022

@luciar260 ďakujem za odpoveď,ste zlatá...ja zatiaľ čakám na neurologické výsledky, ostatné zatiaľ moja obvodačka neriešila,keď som sa jej spýtala,či by moje ťažkosti nemohli byť postcovidove,len sa ako vždy usmiala a mávla rukou 🤪Takže všelijakí lekári sa nájdu...

luciar260
17. feb 2022

@zuzkomo zamalo , nech je lepsie 🙂

Strana
z2