icon

Ako sa čo najskôr uzdraviť z Covidu-19?

iveta7677
23. feb 2023

Dobrý deň, od víkendu mám kovid, dostala som už druhý krát. Priebeh pri prvom kovide bol zlý, mala som aj následky. A teraz som mala horúčku triašku, zvracanie. Horúčka ustúpila, ale cítim sa napriek tomu zle. Keď ležím, tak mi je dobre. Ale keď sa mám postaviť a ísť napr. na záchod zostane mi zle, proste nevládzem. Prídem na záchod a už mi je zle od žalúdka, cítim slabosť a rýchlo si musím znovu ľahnúť. Tento stav som mala aj pri prvom kovide a tento stav trval veľmi dlhý čas. Teraz sa bojím, že aj tentokrát dopadnem takto, že nebudem vládať 3 týždne. Nemáte náhodou skúsenosť, že ako sa z toho čo najskôr dostať? Ďakujem.

Strana
z2
iveta7677
autor
23. feb 2023

@gabus88 ďakujem. A nakoniec kedy nastalo u vas zlepšenie?

nicicka
23. feb 2023

@martul tak treba nejaké liečenie.

gabus88
23. feb 2023

@iveta7677 myslim ze uz od takeho 10 dna som sa zacala viac hybat, ked mi hlavne ukazal antigen ze som negativna...pocas choroby byva ten antigen dost presny...az vtedy som si povedala ze sa musim premoct ale mierna unava v nohach a celkovo tela este stale bola...

iveta7677
autor
23. feb 2023

@gabus88 dakujem.

sanssa
24. feb 2023

ja asi az po dvoch tyzdnoch som bola taka, ze schopna viac menej fungovat normalne. Jasne, ze unava prisla rychlo, ze napriklad nebola som schopna ist behat, mala som problem aj s 3km, ale postupne sa to zlepsilo. Hlavne sa tym netreba nechat odradit.

iveta7677
autor
24. feb 2023

@sanssa ďakujem.

Strana
z2