icon

Ako sa dá vyliečiť zápal obličiek ?

janusik45
9. dec 2019

Ahojte ako sa dá vyliečiť zapal obličiek??? Najlepšie ak mi dáte vlastne skúsenosti

klarissa25
9. dec 2019

antibiotikami.....iný zazrak neexituje....

janusik45
autor
9. dec 2019

@klarissa25 mám ATB ale na zapal močového mechura takže neviem či to pomôže aj na zapal obličiek

klarissa25
9. dec 2019

@janusik45 a máš zápal obliciek?

janusik45
autor
9. dec 2019
mogaa
9. dec 2019

@janusik45 obličky sú prepojené s močovým mechúrom, preto zápal močových ciest môže prejsť do zápalu obličiek

majamat
9. dec 2019

ATB nei su ucene na konkretny organ, aale na konkretne bakterie. cize ak mas zapal mocoveho mechura a zrejme presiel aj do obliciek, tak potom je tam ten isty povodca - cize ta ista bakteria. a ak je citliva na ATB, ktore uzivas, tak potom tuto bakteriu znicia kdekolvek v tvojom tele.

mmoonna
9. dec 2019

Moja dcéra mala zápal obličiek a bola v nemocnici, kde jej antibiotiká dávali priamo do žily.

janusik45
autor
9. dec 2019

@mogaa ano to viem o tom som citala

bojka22
9. dec 2019

@janusik45 ja som mala antibiotika ale nepomohli mi. Mala som vysoké horúčky zimnice a skončila som v nemocici tam mi dávali antibiotika cez žili a pomohlo mi to 🙂 ale najlepšie byť teple. Pit veľa a najmä aj urologicky čaj

h0sher
10. dec 2019

@majamat nie je pravda co pises,niektore atb nevedia prejst konkretnym miestom/priestorom.....preto existuju intracelularne extracelularne atb ,tiez hematolikvorovec atb apod, vsstko zalezi ake pH tvori ta konkretna cast organizmu
Je to zlozitejsia diskysia, preto exisstuje vedna disciplina ktoroe sa zaoberaju konziliarni lekari resp. farmakokineticki odbornici

sarajaja
10. dec 2019

Záleží aké antibiotiká máš , napr macmiror je len na zápal mechúra , ale väčšina čo sú na mechúr sú aj na obličky

h0sher
10. dec 2019

Zalezi ci chory muz/zena tiez

majamat
10. dec 2019

@h0sher pri vysetrovani na citlivost sa toto nerozlisuje a dr. nasadzuju ATB podla vysledku.