Ako sa dá vyliečiť zápal obličiek ?
Ahojte ako sa dá vyliečiť zapal obličiek??? Najlepšie ak mi dáte vlastne skúsenosti
@klarissa25 mám ATB ale na zapal močového mechura takže neviem či to pomôže aj na zapal obličiek
@janusik45 a máš zápal obliciek?
@klarissa25 ano
ATB nei su ucene na konkretny organ, aale na konkretne bakterie. cize ak mas zapal mocoveho mechura a zrejme presiel aj do obliciek, tak potom je tam ten isty povodca - cize ta ista bakteria. a ak je citliva na ATB, ktore uzivas, tak potom tuto bakteriu znicia kdekolvek v tvojom tele.
Moja dcéra mala zápal obličiek a bola v nemocnici, kde jej antibiotiká dávali priamo do žily.
@majamat nie je pravda co pises,niektore atb nevedia prejst konkretnym miestom/priestorom.....preto existuju intracelularne extracelularne atb ,tiez hematolikvorovec atb apod, vsstko zalezi ake pH tvori ta konkretna cast organizmu
Je to zlozitejsia diskysia, preto exisstuje vedna disciplina ktoroe sa zaoberaju konziliarni lekari resp. farmakokineticki odbornici
Záleží aké antibiotiká máš , napr macmiror je len na zápal mechúra , ale väčšina čo sú na mechúr sú aj na obličky
Zalezi ci chory muz/zena tiez

antibiotikami.....iný zazrak neexituje....