icon

Ako sa dostať z virózy a prechladnutia?

20. sep 2025

Ako sa dostať z virózy a prechladenia?
Ísť na SC?

Ahojte, od včera cítim hrdlo, nie nič dramatické, ale nie je to ok, mám opuchnutú sliznicu nosa, bolí ma hlava, som unavená, bolí ma za očami. Dnes už cítim občas keď sa nadýchnem tak pískanie na hrudi, zatiaľ nekašlem, teplotu nemám. Beriem vyššie dávky vitamínu C, D už pár mesiacov. Mám kvapky do nosa Nasonex, Omarit, Kalobu na HDC a cmúľacie cukríky na hrdlo. Problém je, že v pondelok mám ísť na SC, mám zabookovaný hotel aj vlak tam aj späť. Vrátiť lístok a stornovať hotel môžem max do zajtra. Čo by ste robili na mojom mieste? Ako sa dať za dva dni dokopy tak, aby som mohla ísť na SC? Mne to zatiaľ pripadá tak, že nikam nepôjde. Od včera sa to mierne zhoršilo. Išli by ste na mojom mieste?

sweet20
20. sep 2025

@anonym_autor ja som s tym predvcerom, teda v stvrtok bola pri lekarke.. presne toto iste co ty.. urobila mi crp, to bolo celkom ok ale pre istotu mi urobila test na covid taky dvojity aj na chripku a covidova ciarka na teste bola dvakrat silnejsia ako testovacia.. hovorila, ze teraz je toho zase vela, ale uz je to bezne a menej ohrozujuce, ze staci sa vypotit, vylezat , vitaminy.. ako pri prechladeni.. horsie to uz je zevraj so starsimi.. ale ak je clovek mlady, zdravy, par dni v posteli a prejde.. ja uz lezim treti den a je mi ovela lepsie

Takze k tvojej otazke.. aj keby si nemala covid, obycajne prechladnutie (staci si urobit test), urcite by som nesla.. mas oslabenu imunitu, telo bojuje a za dalsie nakazis druhych

autor
20. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor ja som s tym predvcerom, teda v stvrtok bola pri lekarke.. presne toto iste co ty.. urobila mi crp, to bolo celkom ok ale pre istotu mi urobila test na covid taky dvojity aj na chripku a covidova ciarka na teste bola dvakrat silnejsia ako testovacia.. hovorila, ze teraz je toho zase vela, ale uz je to bezne a menej ohrozujuce, ze staci sa vypotit, vylezat , vitaminy.. ako pri prechladeni.. horsie to uz je zevraj so starsimi.. ale ak je clovek mlady, zdravy, par dni v posteli a prejde.. ja uz lezim treti den a je mi ovela lepsie

Takze k tvojej otazke.. aj keby si nemala covid, obycajne prechladnutie (staci si urobit test), urcite by som nesla.. mas oslabenu imunitu, telo bojuje a za dalsie nakazis druhych

@sweet20 no ja to tak nemám. Pri všetkých troch covidoch som skončila s ATB so zápalom, raz to bol zápal pľúc s tekutinou v pľúcach. Čiže u mňa sú tie priebehy iné.

sweet20
20. sep 2025
@anonym_autor

@sweet20 no ja to tak nemám. Pri všetkých troch covidoch som skončila s ATB so zápalom, raz to bol zápal pľúc s tekutinou v pľúcach. Čiže u mňa sú tie priebehy iné.

@anonym_autor ako hovorim , teraz priebehy a varianty su ine , ved vsetko to mam od lekarov, nic nedas za urobenie toho testu ale nutim ta samozrejme nemozem, .. kazdy tu nadava na ludi co idu chori niekam, tak nerobme aj my toto.. ak je clovek chory tak ma byt doma, mysli na to, ze mozes nakazit (aj ked nevies co mas) deti, tehotne zeny a ludi so slabou imunitou. Znama tak skoro potratila lebo sa niekde nakazila kvoli nezodpovednemu cloveku. Prosim mysli na to. Inac urob ako myslis.

sweet20
20. sep 2025

A este nehovoriac, ze ides do vlaku, hotela atd..

autor
20. sep 2025
@sweet20

A este nehovoriac, ze ides do vlaku, hotela atd..

@sweet20 ak sa nedám do zajtra večera dokopy, nikam nejdem. Preto sa pýtam, ako sa dať dokopy za dva dni.

autor
20. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor ako hovorim , teraz priebehy a varianty su ine , ved vsetko to mam od lekarov, nic nedas za urobenie toho testu ale nutim ta samozrejme nemozem, .. kazdy tu nadava na ludi co idu chori niekam, tak nerobme aj my toto.. ak je clovek chory tak ma byt doma, mysli na to, ze mozes nakazit (aj ked nevies co mas) deti, tehotne zeny a ludi so slabou imunitou. Znama tak skoro potratila lebo sa niekde nakazila kvoli nezodpovednemu cloveku. Prosim mysli na to. Inac urob ako myslis.

@sweet20 test si práve robím. Kúpila som si ten, kde je chrípka A/B a covid. Tak uvidím o 25 min.

sweet20
20. sep 2025

Tak skus nieco na styl theraflu, paralen grip

0silvia0
20. sep 2025
@anonym_autor

@sweet20 test si práve robím. Kúpila som si ten, kde je chrípka A/B a covid. Tak uvidím o 25 min.

@anonym_autor mne pomohol aromaolej protect, ked som citila, ze na mna nieco lezie, ale ty to uz mas prepuknute.

autor
20. sep 2025
@sweet20

Tak skus nieco na styl theraflu, paralen grip

@sweet20 áno, mám to doma. Večer si dám. Len nemám zatiaľ teplotu, tak neviem, či si to dávať. Mám tu Kalobu od včera večera, ale nejak nič :/

sweet20
20. sep 2025
@anonym_autor

@sweet20 áno, mám to doma. Večer si dám. Len nemám zatiaľ teplotu, tak neviem, či si to dávať. Mám tu Kalobu od včera večera, ale nejak nič :/

@anonym_autor tak pockaj na ten test a uvidis.. len velmi to nekombinuj, nie vsetko sa moze kombinovat.. potrebujes sa vypotit, odpocivat..

sweet20
20. sep 2025
@anonym_autor

@anonym_autor ani ja som nemala teplotu a bolo mi to odporucane.. samotany paralen to nie ale na prechladenie ano.. tie horuce napoje..

autor
20. sep 2025
@sweet20

@anonym_autor tak pockaj na ten test a uvidis.. len velmi to nekombinuj, nie vsetko sa moze kombinovat.. potrebujes sa vypotit, odpocivat..

@sweet20 nemám ani chrípku, ani covid. Cize je mozne, ze to bude bakretialne.

sweet20
20. sep 2025

Myslis virusove? Ak bakterialne treba atb

sweet20
20. sep 2025

Lebo prechladenie je virus

autor
20. sep 2025
@sweet20

Myslis virusove? Ak bakterialne treba atb

@sweet20 no ak to nie je chripka, ani covid, tak to bude asi bakterialne. Virusove to zrejme nie je. Inak ja pri bakrerialnych infekciach nemam vysoke CRP, teda malokedy. A to som mala tazky zapal pluc a CRP 8.

sweet20
20. sep 2025

Vidim, ze si nepochopila co som povedala ale nevadi.. lebo hovoris to presne naopak.. tak ti prajem vela zdravia, aby si sa uzdravila

0silvia0
20. sep 2025
@anonym_autor

@sweet20 no ak to nie je chripka, ani covid, tak to bude asi bakterialne. Virusove to zrejme nie je. Inak ja pri bakrerialnych infekciach nemam vysoke CRP, teda malokedy. A to som mala tazky zapal pluc a CRP 8.

@anonym_autor nemusi byt len chripka alebo covid, moze byt aj ina viroza

autor
20. sep 2025
@sweet20

Vidim, ze si nepochopila co som povedala ale nevadi.. lebo hovoris to presne naopak.. tak ti prajem vela zdravia, aby si sa uzdravila

@sweet20 pochopila, ak to nie je virusove, tak je to bakrerialne.

autor
20. sep 2025
@0silvia0

@anonym_autor nemusi byt len chripka alebo covid, moze byt aj ina viroza

@0silvia0 myslis, ze mimo chripky A/B? Neviem... kazdopadne u mna vsetky tieto blbosti skoncia nakoniec ATB a zapalom priedusiek. Tak som zvedava.

0silvia0
20. sep 2025
@anonym_autor

@0silvia0 myslis, ze mimo chripky A/B? Neviem... kazdopadne u mna vsetky tieto blbosti skoncia nakoniec ATB a zapalom priedusiek. Tak som zvedava.

@anonym_autor tak ked ti vsetky blbosti koncia atb a zapalom priedusiek, tak to radsej zrus a nikam nechod.

autor
20. sep 2025
@0silvia0

@anonym_autor tak ked ti vsetky blbosti koncia atb a zapalom priedusiek, tak to radsej zrus a nikam nechod.

@0silvia0 asi hej, pockam do zajtra aky to bude mat progres a zrusim to.

0silvia0
20. sep 2025
@anonym_autor

@0silvia0 asi hej, pockam do zajtra aky to bude mat progres a zrusim to.

@anonym_autor a toto som vyskusala a bola som v soku, ze funguje. Tak mozno do buducna mozes objednat:
https://bewit.love/sk/produkt/protect-esencialn...