icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

bernusha
24. okt 2016

@ivett311 ...zacni..aby nebolo neskoro!!! 🍀🍀🍀🍀

domkaaaa
24. okt 2016

@mm103 ja dnes vobec neviem ci mam ist do nemocnice ked mi to navrhne 😢

domkaaaa
24. okt 2016

Baby a napadaju ma take sibnute myslienky ktore ma otravuju ze ja sa aj tak nemam z coho tesit a vlastne na co sa mam tesit a taketo to je depresia ze? Stale si to snazim vytlct z hlavy ale stale ma ro naoadne a vtedy zacne ta hnusna uzkost zalieva ma pot stupaa mi cerven do tvare

mm103
24. okt 2016

@domkaaaa a už si šla k lekárovi?ak sa fakt tak zle cítiš tak skús ísť ak vieš že ti to pomôže...

domkaaaa
24. okt 2016

@mm103 len priatel s tym nesuhlasi 😢

mm103
24. okt 2016

@domkaaaa a dôvod?domi nekukaj na nikoho len na seba ak ti povie že skočis z mosta tak skočis?tu ide o tvoje zdravie a pokiaľ vieš že ťa tam dajú dokopy tak určite choď...

bulica
24. okt 2016

@bernusha ja som si prečítala strašne veľa článkov čo sa týka našich problémov a skoro všade píšu, že káva pri úzkostiach a úzkostných poruchách nie je vhodná, nakoľko kofeín dráždi nervovú sústavu, čo "nám dievčatám pomýleným" 😀 neprospieva. Takže ja sa toho tiež držím a kávu už asi polroka nepijem a musím povedať, že mi ani vôbec nechýba. Miesto nej si dám kvalitný zelený čaj, ktorý má takisto povzbudivé účinky, len tak nedráždi.

umabell
24. okt 2016

@domkaaaa este si nebola u lekara??.? A priateľ nevidi ako ti je?? S cim nesúhlasí? Bez k lekarovi lebo dostaneš po riti! 😕

domkaaaa
24. okt 2016

@mm103 ja viem ked aj mne samej sa tam nechce ist lebo uz som bola dva krat a nic mi nepomohli 😢

domkaaaa
24. okt 2016

@umabell uz idem ja chodim vzdy poobede leno tam je najmenej ludi

umabell
24. okt 2016

@domkaaaa sama vidis ako ti je... A Zálužie? Spytaj sa lekara ved takto nemôžeš predsa fungovat!! A preco nie si u lekara

umabell
24. okt 2016

@domkaaaa povefz lekárovi uplne vsetko co pises nam tu... Daj potom vedieť...

bernusha
24. okt 2016

@bulica od dnes to vyhadzujem z jedalnicka..😍😍☺️

umabell
24. okt 2016

@bernusha ja pijem kavu mne nic nerobí 😉😉

bernusha
24. okt 2016

@umabell ..ani mne...😃...skor dobre,lebo mam nizky tlak

umabell
24. okt 2016

@bernusha akurát chlipkam😁 a idem si zapalit, 😉😉

umabell
24. okt 2016

@bulica
@bernusha http://najmama.aktuality.sk/clanok/228537/bojit... ahaaa co som nasla a ze škodí 😉😉😉@bernusha

umabell
24. okt 2016

JA milujem kávu a vsade píšu ináč..

umabell
24. okt 2016

http://najmama.aktuality.sk/clanok/228537/bojit... aha nooo... Ved kava je proti uzkosti.. 😉

bernusha
24. okt 2016

@umabell ...😍😍😍

sahenka
24. okt 2016

Ahojte baby, pociťovali ste na začiatku užívania Ad (5ty deň) vnútorný nepokoj? Zatiaľ Citalec 10, po týždni zvýšiť na 20 mg

bernusha
24. okt 2016

@sahenka ...uplne v pohode,klud....🍀🍀🍀🌹🌸🌻💋

sahenka
24. okt 2016

@bernusha snažím sa, len v pribalovom letáku je, že okamžite povedať lekárovi tak neviem 🙂 tie letáky sú pre strach 😱

mm103
24. okt 2016

@sahenka áno neboj a leták nečítaj...

bulica
24. okt 2016

@umabell jasné, že u každého je to individuálne, ako aj pri liekoch. Niekomu sadnú tie, inému druhé. Mne naozaj káva nerobila dobre, odskúšala som si to, a preto som ju prestala piť. Ale ja som nikdy nebola nejaká veľká kávičkárka. Viem však, že pre niekoho je priam "droga", a preto si ju dievčatá kľudne užívajte. 😀 🙂 😉
Vidíš, ako tu už pár dievčat spomínalo, nie je asi dobré čítať všetko na čo natrafíme, lebo 100 ľudí 100 chudí a aj každý odborník má na vec iný názor. "Uhol pohľadu". Ja som fakt čítala veľa príspevkov, kde pri psychických ťažkostiach nedoporučujú kávu, ako spomínala napr. aj fivulinka a timea. Ale každá sme predsa iná, jedinečná a tak treba k veci aj pristupovať. Prajem krásny a ničím nerušený deň kočky. 😎

bernusha
24. okt 2016

@sahenka netreba to citat!!!! 🍀

ametyst123
24. okt 2016

Ahojte dievčence, videla som teraz jedno krásne kratučké video, kreslené o jednom dievčatku, ak chcete, kuknite, je to velmi krásne a zlaté..... (aj som si poplakala.... 😵 😵 😵 ...)....
Nájdete ho tu na tejto stránke, a je to asi 4. video s názvom

"Každý si v živote zaslúži stretnúť "svoju Máriu"".....

https://www.facebook.com/eduworld.sk/videos

Dufam, že sa vám bude páčiť.... 😵 ...

domkaaaa
24. okt 2016

Baby tak v stredu zaluzie 😢😢😢 verim ze mi pomozu citim sa hrozne zle toto ma este viac polozilo lebo vsetci su prosti a maju predsudky ... A viete ako to nam uzkostnym ludom robi zle ked nas niekto nepochopi .... Prva veta maminy a co vodicak 😢 A co nato povie ocino ze som si to odlozila kks ved predsa nebudem nieconrobit za kazdu cenu prvorade je moje zdravie!!! Ked sa necitim dobre ... Mam taku hnusnu uzkost z tohto rozhodovania

lenka25251
24. okt 2016

Ahojte..Zdraviiim...Mozem sa opytat?? To ako dlho sa pribera z antidepresiv? To kebyze ich beriem cely zivot, tak cely zivot budem priberat? Alebo po case sa to ustali??? Mate s tym niekto skusenosti? Vopred dakujem 🙂

domkaaaa
24. okt 2016

Myslite si ze mi nejake ad sadnu aspon tak aby som dokazala fungovat? 😢 Nic ma nebavi ako urobim to ale nerobi mi to radost