Asi mám depresiu

janusik13
16. dec 2014

ahojte baby poradte mi prosim..s priatelom mame maleho 2 rocneho synceka ked sa narodil bola som 3 mesiace na materskej,potom som musela zacat¨
chodit do prace.maly sa mi v noci minimalne 3 az 5 krat za noc zobudil,bolo to hrozne uz som 3 mesiace doma a chitily ma strasne depresie citim sa vycerpana nic nestiham a HLAVNE MAM STRASNE PROBLEMY S KONCENTRACIOU A DOKONCA SA MI TOCI HLAVA CITIM SA AKO OPYTA.napr.ked je v meste vela ludi tak sa citim zmetene.moj priatel mi rozprava ze som sa velmi zmenila. poznate niektora ten pocit?prosim poradte mi.dakujem

pupavka123
16. dec 2014

@janusik13 cista unava ☹

pribinak
16. dec 2014

Kvoli sebe a rodinke cim skor sa objednaj k psychologicke, dlhodoba unava a frustracia su zla kombinacia

jahodka8
16. dec 2014

@janusik13 aj ja som toto mala, ked sa mi budieval 5x za noc. Bolo to náročné. Začala som spávať vo vedľajšej izbe alebo jednoducho nevstať, ked sa zobudí, obmedziť to na 2x za noc. Alebo teda skončiť s prácou, ked je toho veľa.

katarinamarkova
16. dec 2014

@janusik13 ano, poznam....treba si len poriadne oddychnut, vyspat sa, zrelaxovat.

kvetinka4
16. dec 2014

@janusik13 suhlasim s @pribinak. Ak nepomaha spanok tak skus psychologicku. ale najskor skus upravit spanok-nech ti niekto povaruje maleho v noci. objednaj sa vsak k psychologicke tiez-aj tak ta objedna za dlho.

paris3
16. dec 2014

@janusik13 ahoj! Ak mas tieto problemy dlhsie, tak urcite navstiv minimalne psychologa. Porad sa, ci sa to da riesit terapiou, alebo ci odporuci konzultaciu u psychiatra. Depresia sa da dobre liecit, nemusis sa trapit.
A treba vypnut. Stres, unava, to moze robit velku sarapatu. Poznam to doverne...

silvia1101
16. dec 2014

mala som narocne obdobie, vsetko mozne ma trapilo, stresovala som sa, pritom riesila pracu a rodinu a prejavilo sa mi to tak ako tebe, zavraty, dekoncentracia, bolesti hlavy, trpnutie ruk a noh, akoby zachvaty paniky v miestach kde bolo vela ludi...zacala som brať magnezium a vit D a B, to ma trochu ukludnovalo, a potom to pomaly odznelo priblizne ked odzneli moje stresove situacie..je to vsetko dosledok dlhodobeho stresu a psychickeho vycerpania, zbytocnych trapení... neulaví sa hned, ale treba mysliet trosku aj na seba, odychnut si, zrelaxovať sa po svojom, aj kazdy druhy den ale najma vyriesiť to ,čo Ta trápi v tvojej hlave.

kiki68
16. dec 2014

unavena si az az...pocuj vyser sa na cele Vianoce a sprav iba co treba a naozaj treba,zoskrtaj zoznam na minimum, dieta daj postrazit niekomu z rodiny a trosku vypni. Uvidis ze bude lepsie. K tomu si supni magnezium a nejake tie doma odstavene stavy. Skus aj Mačingovej dietu, ocisti organizmus a psychiku trosku tiez. V zdravom tele zdravy duch. Hlavne toneprepinaj,lebo uz si na hrane. Keby nic nepomahalo a je to zle,tak sup k psychologovi a tam vysyp vsetko co Ta zerie.

tova
17. dec 2014

@janusik13 ja neviem ci si ty viac vycerpana alebo bola som ja, ked som pri dvojickach prve 3 roky! vstavala kazde 1.5- 2 hodiny hore a boli dni aspon raz tyzdenne ze som spala len 3 hod . za celu noc a fungovala cely den aj ked som nepracovala neznamena ze som mohla spat praveze ani sadnut sa nedalo na 10 min. Ja som tiez cez den chodila ako opita, mala som akoby spomalene reflexy, tam pomoze len dobry spanok a pravidelny, v noci sa musis s muzom striedat, ty vstavaj k malemu do pol noci on od pol noci alebo naopak. staci tyzden pravidelneh spanku 8 hod. a znova naberies energiu. naco k psychologovi? ten ti dieta v noci nepostrazi, radsej si zaplat opatrovatelku na noc co bude k synovi vstavat jeden tyzden.

lukasko12
11. feb 2020

Baby mali ste nieco take ako kebyze umierate taka slabost sa na vas rutila hrozne