Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@bernusha ahoj a tebe dala aj nejake benzace? Nemas nahodou kramy? Alebo pred? Vtedy zvykne bolieť hlava... Mne napríklad spanok velmi pomahal...nevsimaj si to neboj nic to nie je nesustreduj sa na to aj ked sa bojis mavni nad tym rukou...musis vydrzat este to krátko beries bude lepsie..
Ahojte kočky.Beriem paretin 16 dní+Neurol 0,25 ...bojím sa že si navyknem na ten neurol keď z každej strany počúvam že je navýkový.Takže moja otázka znie..ako dlho ho môžem brať?
@daniela123321 ja som ho brala pokiaľ mi nezabrali adčka...sama si myslím že pocítiš, že môžeš vysadiť, každopádne pokiaľ berieš maličkú dávku aj ja som brala takú ako ty tak vraj to nie je také návykové..ja som brala asi mesiac a pol a vysadila som ho úplne v pohode bez vedľajších príznakov...dala som si potom štvrť a potom som si už nedala...tiež mám inak paretin..a ako sa cítiš?
@mm103 Vieš čo začiatky brania paretinu som mala hrozné stavy.Prehanalo ma,vnutorne ma triaslo a stále som mala úzkosti..stále by som len v posteli ležala.Teraz je to už opoznanie lepšie,konečne 🙂 sem tam aj neaká úzkosť ale prejde to.Už som bola aj darčeky ponakupovať 🙂 no som stále i rodičoch bo sa bojím byť s malým sama doma..to bol spúštač a po Novom roku idem domov..tak to bude zas stres :-/
@daniela123321 neboj určite bude lepšie 🙂
@mm103 Ďakujem 🙂 snáď mi AD ešte viac zaučinkujú do vtedy
@daniela123321 ako dlho uzivas ten neurol?
@mm103 môj manžel užival Rivotril od jula - najskor mal 3 krát denne 1tbl. 0,5 mg., potm mu znižila na dva krát denne po pol tabletky a teraz mu zas znižila len na pol tabletky. Čiže celý deň je bez rivotrilu a len na noc si da pol tabletky. Dnes je tomu 4 deň. A nato že to užival dlhšie tak nič mu nieje - ako žiadne abstinenčne priznaky, len cez deň citi take akokeby napätie....ale snaži sa to uživať tak ako mu povedala doktorka....Ja som sa aj preto tu pýtala báb, či sa napr. môže uzkosť vratiť keď človek vysadi benzaky a bude užiuvať len AD...No uvidime..snaď bude len lepšie
Rybi olej, Vitamin B3 + Gaba
Ahojte,včera som bola na oslave 90-tky mojej babke,a bola som tak až do večera,bolo super, a dne zase v utulku venčit psikov,som unavena ale tak zdravo,..a citim sa super..
Ahojte....mavate niekto,ze zrazu vam zacne busit srdce??? Z nicoho nic?? 😢😢

Ahojteee.....mna taaaak hrozne boli hlava uz 2 den...😢😢😢....okolo 13-ej som si lahla s malou,a zobudila som sa nato,ako mi silno a rychlo bije srdcee....😠😠...čo too?? 😭