icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

esselte
7. feb 2017

Ahojte,tak ja už lezim v posteli,v telke nejde nič,tak som.si lahla a pozeram veci na nete

fivulinka
7. feb 2017

@esselte ja pozeram markizu, ide ten Babyboom...pred rokom a stvrt som rodila, tak si na to teraz spominam ☺... a veru tym zenskym nezavidim 😂😂😂

esselte
7. feb 2017

@kate79 ja nemôžem ten caj balzam na nervy,lebo obsahuje lubovnik a to mi nejde k ad,nema sa s ad kombinovat

kate79
7. feb 2017

Máš pravdu, je tam aj ľubovník. Ale v tom z Martinusu - Bonthé, nie je. Ja musím vyskúšať ten, čo ste spomínali. Vraj aj čaje by sa mali obmieňať.

mm103
7. feb 2017

Tak kočky ja som nasadila vitamíny b,c,d A melaton budú mať až zajtra takže ešte ten kúpim...

esselte
8. feb 2017

@mm103 aj ja musim nejake vitamíny,magne nemôžem ,znižuje mi veľmi tlak,ale ,ze vraj d je na depresiu,že vraj je super aj avokado,včera som to čítala,dnes si chcem kúpiť zdravie ma tam byt nejaka priloha o psychike

esselte
8. feb 2017

@kate79 ano,aj ten druhy som pozerala a ten sikupim,ten mozem a budem striedat

esselte
8. feb 2017

Dievčatá,kupte si ten casopis,je tam kniha o zvladani stresu,teraz he aj dobre cislo pytajte si casopis zdravie s knihou,stoji 3,99

ivett311
8. feb 2017

Milgammu poznate?

sahenka
8. feb 2017

@mm103 aké máš vitamíny? Klasické z lekárne alebo nieco prírodné? ja si občas keď mám zle dni nasadim Bkomplex forte, alebo magnezko ale to len na noc keďže znižuje tlak. Predtým som skusala aj ženšen, ten asi s AD nemôžem, mam aj Omega 3 v robote v šuplíku, ale tie neviem ci sa s AD môžu. A ešte mám doma aj Stresseasy od Jamiesona, ale tie som si tiez ako mam AD nedala

mm103
8. feb 2017

@sahenka klasické lekarenske b,c, a d mam od jamiesonu 😉

janefonda
8. feb 2017

@fivulinka ja si susicku kupujem do noveho bytiku. Tento tyzden finisujeme, a od buduceho tyzdna stahujeme!!!! a budem susit donemoty a nebudem pri tom stat tri hodiny 😀

janefonda
8. feb 2017

@bambulka05 moj len povesia a povie nech si stipce dam sama 😀

fivulinka
8. feb 2017

@janefonda super, tak už sa vám to sťahovanie blíži 😉 👍 a sušička je naozaj super pomocník, donedávna som mala takmer nonstop doma roztiahnuté 2 sušiaky a teraz nič, operiem, vysuším, za tepla ešte poskladám, čiže odpadlo aj kopec vecí na žehlenie, čo je tiež veľká výhoda 🙂
a ako sa cítiš? ja už vcelku fajn, ešte to nie je na 100%, ale tak na tých 80% je mi už fajn 🙂 ad mám teraz 2 mesiace a týždeň 🙂

slavkasobanska
8. feb 2017

@esselte máš pravdu lubovnik by sa nemal piť ak berieš ADčka,to mi povedali aj v nemocnici...

esselte
8. feb 2017

@slavkasobanska ano,nema sa kombinovať takze pozor aj na čaje ake pijes,ja stale citam zloženie,či neobsahuje lubovnik

eliska13
Autor odpoveď zmazal
esselte
8. feb 2017

Ahoj,tak ako sa mate dnes,ja celkom.dobre,dostáva sa to do normálu,len ma strašne vytocil moj 14 ročný pubertiak,nechce sa učiť,odvrava mi a teraz zistil,že nemá kruzidlo,je strašne nepozorny postraca veci,polame,ak by nebol vyssi ako ja,takho zbijem ako zito

bambulka05
8. feb 2017

Babenky moje. Ako som vam spominala chodim cvicit pod dohladom trenerky. A uz sa mi 2x stalo ze ked som sa moc zadychala tak mi zacalo byt zle mala som pocit ze sa nemozem nadychnut. Musela som si lahnut a pomaly dychat a potom uz bola pohoda. Podotykam ze srdce mam v poriadku. Co myslite moze to suvisiet s mojou diagnozou tetania s pp a somaticka porucha?

esselte
8. feb 2017

@bambulka05 ano,môže,ja som čítala,ze pre nás je naj joga,pilates,nie náročné cvičenia ale možno je to individuálne,mozno si uz dlhsie takto nemakala,tak si bola vystavena a uz sa to spojilo s panikou a ostatnym,uvidis,ako to pojde dalej,hlavne,ze si sa prinútila cvičiť🙂

bambulka05
8. feb 2017

@esselte no tiez som tak rozmyslala ze to moze byt len tym ze si telo musi zvyknut kedze uz daaaaavnoooo som taketo aktivity nevykonavala. Ako vzdat sa urcite nevzdam. Radsej vzdy predycham a uvidim co bude. Lebo ma to bavi a uz prichadzaju aj vysledky.

1257
8. feb 2017

@bambulka05 jasné to ti robí tetánia tam sa nesmie ani zhlboka dýchať

bambulka05
8. feb 2017

@1257 vies ale je zaujimave ze ked som bola testoch na tetaniu a som tam tak dychala tak sa mi to neprejavilo. A myslis ze sa s tym da nieco robit?

eliska13
Autor odpoveď zmazal
bambulka05
8. feb 2017

@eliska13 naozaj ma to strasne bavi a tesim sa na kazdy dalsi trening. Aj zajtra idem. Trenerka je super. Sadli sme si povahovo. Aj sa citim uz tak lepsie po pohybovej stranke. Schudla som za tyzden kilo. Som spokojna. A preto by som sa toho nerada vzdala.

1257
8. feb 2017

@bambulka05 No ja mám neurogenu tetánie a pp a vravím Ti ani zhlboka nemôžem dýchať možno nty to nemáš až v takej miere vyskúšaj,ale ak zistíš že sa ti to deje tak magnezko a potom si docvičila.No dôfam že nie ked ťa to tak baví.Alebo budeme ako invalidný dôchdcovia cvičiť😀

bambulka05
8. feb 2017

@1257 ja magnezko uzivam kazdy den a aj citalec mam. Len ho zacinam uzivat na novo kedze sa mi to vratilo. Uzivam teraz 3 tyzden. A to s tetaniou nemozem cvicit?

janefonda
8. feb 2017

@fivulinka citim sa výborne. Na to ake vycerpavajuce obdobie mame vzhladom na prerabku je to lepšie než som mohla dúfať. Nevravím, že 100%aaale citim sa naozaj dobre. Denne toho veľa zvladam a to ešte chodim kamoske po deti kym ona pride z práce. Takže sa naozaj nenudim.
Inak presne, dva plne vešiaky non- stop. Takže sa už neviem sušičky dočkať 😄😀
Som veľmi rada že sa cítiš lepsie. Ide to tým správnym smerom.

esselte
8. feb 2017

Ahojte,kupili ste si zdravie?ta kniha,čo je pri ňom ako priloha o strese je super,uz som to celé prečítala,aj zdravie sa tentokrat vydarilo,este teraz rada citam aj evitu,su to drahsie časopisy,ale aspon v nich nieco normalne je

esselte
8. feb 2017

evak@,kde si sa stratila?