Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Máš pravdu, je tam aj ľubovník. Ale v tom z Martinusu - Bonthé, nie je. Ja musím vyskúšať ten, čo ste spomínali. Vraj aj čaje by sa mali obmieňať.
Tak kočky ja som nasadila vitamíny b,c,d A melaton budú mať až zajtra takže ešte ten kúpim...
Dievčatá,kupte si ten casopis,je tam kniha o zvladani stresu,teraz he aj dobre cislo pytajte si casopis zdravie s knihou,stoji 3,99
Milgammu poznate?
@mm103 aké máš vitamíny? Klasické z lekárne alebo nieco prírodné? ja si občas keď mám zle dni nasadim Bkomplex forte, alebo magnezko ale to len na noc keďže znižuje tlak. Predtým som skusala aj ženšen, ten asi s AD nemôžem, mam aj Omega 3 v robote v šuplíku, ale tie neviem ci sa s AD môžu. A ešte mám doma aj Stresseasy od Jamiesona, ale tie som si tiez ako mam AD nedala
@bambulka05 moj len povesia a povie nech si stipce dam sama 😀
@janefonda super, tak už sa vám to sťahovanie blíži 😉 👍 a sušička je naozaj super pomocník, donedávna som mala takmer nonstop doma roztiahnuté 2 sušiaky a teraz nič, operiem, vysuším, za tepla ešte poskladám, čiže odpadlo aj kopec vecí na žehlenie, čo je tiež veľká výhoda 🙂
a ako sa cítiš? ja už vcelku fajn, ešte to nie je na 100%, ale tak na tých 80% je mi už fajn 🙂 ad mám teraz 2 mesiace a týždeň 🙂
@esselte máš pravdu lubovnik by sa nemal piť ak berieš ADčka,to mi povedali aj v nemocnici...
@slavkasobanska ano,nema sa kombinovať takze pozor aj na čaje ake pijes,ja stale citam zloženie,či neobsahuje lubovnik
Ahoj,tak ako sa mate dnes,ja celkom.dobre,dostáva sa to do normálu,len ma strašne vytocil moj 14 ročný pubertiak,nechce sa učiť,odvrava mi a teraz zistil,že nemá kruzidlo,je strašne nepozorny postraca veci,polame,ak by nebol vyssi ako ja,takho zbijem ako zito
Babenky moje. Ako som vam spominala chodim cvicit pod dohladom trenerky. A uz sa mi 2x stalo ze ked som sa moc zadychala tak mi zacalo byt zle mala som pocit ze sa nemozem nadychnut. Musela som si lahnut a pomaly dychat a potom uz bola pohoda. Podotykam ze srdce mam v poriadku. Co myslite moze to suvisiet s mojou diagnozou tetania s pp a somaticka porucha?
@bambulka05 ano,môže,ja som čítala,ze pre nás je naj joga,pilates,nie náročné cvičenia ale možno je to individuálne,mozno si uz dlhsie takto nemakala,tak si bola vystavena a uz sa to spojilo s panikou a ostatnym,uvidis,ako to pojde dalej,hlavne,ze si sa prinútila cvičiť🙂
@esselte no tiez som tak rozmyslala ze to moze byt len tym ze si telo musi zvyknut kedze uz daaaaavnoooo som taketo aktivity nevykonavala. Ako vzdat sa urcite nevzdam. Radsej vzdy predycham a uvidim co bude. Lebo ma to bavi a uz prichadzaju aj vysledky.
@bambulka05 jasné to ti robí tetánia tam sa nesmie ani zhlboka dýchať
@1257 vies ale je zaujimave ze ked som bola testoch na tetaniu a som tam tak dychala tak sa mi to neprejavilo. A myslis ze sa s tym da nieco robit?
@eliska13 naozaj ma to strasne bavi a tesim sa na kazdy dalsi trening. Aj zajtra idem. Trenerka je super. Sadli sme si povahovo. Aj sa citim uz tak lepsie po pohybovej stranke. Schudla som za tyzden kilo. Som spokojna. A preto by som sa toho nerada vzdala.
@bambulka05 No ja mám neurogenu tetánie a pp a vravím Ti ani zhlboka nemôžem dýchať možno nty to nemáš až v takej miere vyskúšaj,ale ak zistíš že sa ti to deje tak magnezko a potom si docvičila.No dôfam že nie ked ťa to tak baví.Alebo budeme ako invalidný dôchdcovia cvičiť😀
@1257 ja magnezko uzivam kazdy den a aj citalec mam. Len ho zacinam uzivat na novo kedze sa mi to vratilo. Uzivam teraz 3 tyzden. A to s tetaniou nemozem cvicit?
@fivulinka citim sa výborne. Na to ake vycerpavajuce obdobie mame vzhladom na prerabku je to lepšie než som mohla dúfať. Nevravím, že 100%aaale citim sa naozaj dobre. Denne toho veľa zvladam a to ešte chodim kamoske po deti kym ona pride z práce. Takže sa naozaj nenudim.
Inak presne, dva plne vešiaky non- stop. Takže sa už neviem sušičky dočkať 😄😀
Som veľmi rada že sa cítiš lepsie. Ide to tým správnym smerom.
Ahojte,kupili ste si zdravie?ta kniha,čo je pri ňom ako priloha o strese je super,uz som to celé prečítala,aj zdravie sa tentokrat vydarilo,este teraz rada citam aj evitu,su to drahsie časopisy,ale aspon v nich nieco normalne je
evak@,kde si sa stratila?

Ahojte,tak ja už lezim v posteli,v telke nejde nič,tak som.si lahla a pozeram veci na nete