Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mm103 no,to je pravda,musíš sa nejako udržať,ale ja už mam 42,takže uz nebudem mat pravdepodobne dieťa,manžel uz ani nechce,mala som ten potrat,ktorý mi vyvolal paniku,on sa bojí,že by som na tom bola ešte horšie,ak by sa to stalo nahodou zas,tak prečo si nepomoct benzakmi,tak ako píše sovicka,mne sa zda,ze ad ma az tak neudrzia a potrebujem fungovať aj v praci aj doma
@janefonda, tá torta je dokonalá. Je príjemné super čítať, že si mala veľmi pekné narodeninové oslavy.
Prajem Ti, aby ti slúžilo najmä to zdravičko, pretože si určite svojej rodine slniečkom, ktoré keby nežiarilo, tak by nebolo toľko radostí.
Páni keď vidím tú tortu... No keď skončím dnešnú 12-tku, tak to asi zapichnem do cukrárne.
@fivulinka, povedz, ešte ti ostalo s tej tvojej tortičky?
Či môžem poslať poštového holuba, pretože keď vidím tie vaše narodeninové tortičky dámy, tak sa mi zahmlieva zrak a žalúdok mi ide skolabovať. Veď toľko super dobrôt, mňa asi trafí.
Inak fivulinka, prajem ti tiež, nech tvoj úsmev bude nekonečnou veselosťou a žiarivosťou maminy, celej tvojej rodinke.
@mm103 ahoj, mne je tiez blbo uz par dni, strasne ma boli chrbat a uzkosti mam, najradsej by som lezala cely den, no musim sa premoct kvoli detom, teraz som prisla z prechadzky, no musim sa di vsetkeho nutit😕
@eliska13 ahoj, ako ti je po druhom nasadeni seroxatu, ako dlgo ho uz beries a kolko mg? Pytam sa preto, lebo aj ja ho mam druhy krat nasadeny
Dievčatá ja beriem AD prvýkrát a beriem pol tabletky zo Paroxetinu. Od zajtra mam brať celú tabletku.Ale mam pocit že mi vôbec nezaberá, celé dni mam pocity napatia, strachu, úzkosti. Neviem čo mam robiť ,? Dajte mi nejaké rady ak ste si tým prešli tiež.
Prosím pekne @fivulinka.
Veď si to aj právom zaslúžite dámy. Aj keď máte niekedy nepostačujúci pocit spokojnosti, tak ste určite perfektnými maminami a manželkami.
@ivka1302
@janka_banka dakujem vam😘😘😘
@fivulinka krasna torta aj ry! Wau!
Ja som mala o jeden rocik viac. 😊
@savanas
Pravdu mas, torta bola pre mňa dokonalá. Mala som krásny deň a dnes mam taky oddychovy, len hackujem a čakám kým sa zobudí manzel po nočnej. Ešte aj obed su len špagety s morca della a syrom😉Dnes som si totiž nariadila oddych, keďže cez týždeň tu mam zasa robotníkov. Ešteže sú všetci super, vždy sem prinesú plno dobrej nálady 😃
Ty pracuješ aj v nedeľu?
Dievcata, beriete niektora neurol? Ako vam zabera? Lebo u mna 0,25 mg zaberie niekedy o dve hodinky a citim, ze pomoze tak napoly. Myslite, ze to moze mat suvis aj s kilami?Ze ked som tazsia, tak potrebujem vacsiu davku?

@esselte no ja raz beriem raz nie keď mi je blbo proste si dam tu polku za den však to nie je tak veľa...Len ja sa stane bojím chcem mať ešte aspoň jedno dieťatko tak si to stále pripúšťam nejako že nemôžem toľko benzakov a dvíhať ad lebo potom to bude horšie..