Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sandra2308 zo psychiky moze byt vsetko, co si vymyslis, mne na SŠ sa zo psychiky vytvorila zavislost na vode nasledkom coho mi zlyhali oblicky.ked mi naordinovali normalny pitny rezim, teda do 2 litrov denne, mala som abstaky a halucinacie
@kachita coze? Tak uz verim, ze zo psychiky hocico😕
A Kati, kedy mas termin?
ahojte kočky,žienky,,,dlho som tu nebola,ale som tu opäť,,,,,,,,,už mesiac sa neviem zas zbaviť týchto stavov,,,už mi bolo celkom fajn ,od 2013 na AD sem tam záchvat ,ale prešlo to,,vždy som si dala neurol a predychávala,ale teraz zase akoby sa to opakovalo,,,,,,,,,,,pred týždňom bolesti krížov po 3 dňoch bolesti do hrudnej chrbtice a tetánia ako keby sa vratila,,,dva dni na infúziách,som hotová
mám za sebou dosť búrlivé obdobie ale to som mala aj v robote tak neviem
no ja neviem,ale som z toho na nervy,strach ako ked to zacalo,,,,neviem ci mám ist za doktorkou ci treba zvýšit davku AD alebo zmeniť,,,,,,,,,
ved sa snažím oddychovat,aj bylinkové čaje pijem,no nemať neurol tak som stratená,,,a čo je to ten benzák?
jáj no tak ten si dávam bežne,,,,,,,nenapadlo ma ten názov,,,,,,
@sandra2308 termin mam 24.april, teda este dva mesiace. Inak, je pravda, ze sa pri tychto nasich problemoch indikuje sekcia?
@janka_banka s tým úplne súhlasím,,,,otm este viac nervy má človek
@kachita Ja som mala už úzkosť a PP v tehotenstve resp.v tedy mi to začalo a išla som klasicky.
@kachita ja som mala aj prvu sekciu a takisto som mala od lekarky odporucenie na sekciu, cize mna chceli aj objednat na dany termin... sice to prislo skor, ale tak ci tak sekcia.
Ale viem o viacerych dievcatach s pp co rodili normalne a vsetko prebehlo dobre, na pp nemali ani cas pomysliet
@sandra2308
@daniela123321
@kachita ja som mala oba porody normalne a aj mne odporucali gynekologovia sekciu ale odmietla som ju...a naozaj si pri porode na pp ani nespomenies😉...treba sa tesit už na babo a ta radost je taká nekonečná že sa vylučuju hormony stastia ❤
ahojte kočky,,,,,,no ja zas dnes odvalená dva krát,,,,,,fú neviem čo to,ale som rozhodnutá ist k neurologičke a bud nech mi zvýši dávku alebo neviem,,aj ked sa premáham ako sa dá,tetánia a záchvaty sú silnejsie,,,,na zbláznenie,ale to viete
@lili23113 ahoj lili.
Ja tiez zas dva tyzdne ok a vcera a dneeeeeees idem umriet :(
Pripisujem to tlaku.. kokos .
Tetania je hnus
@myska_lili na nervy toto,,teraz ležím a cítim šklbanie v ramene ale som slabá ako mucha
Baby,to počasie ma zabije,hnus,už vychadzalo slniečko a zrazu zaz ta hmla,ja strašne reagujem na take zmeny,ešte mi segra napíše,ze v Maimi je 30 stupňov,isli na 3 tyzdne aj so švagrom do Ameriky na svadbu a poobzerať krajinu,oni sa vyvaluju ns pláži a ja som tu,na nervy,niekto ma proste šťastie,ale aj ja už hľadám dovolenku v Chorvátsku,aspon na 8 dní, hlavne blizko.mora,minuly rok sme mali super blizko,ako doma na dvore,ja zbožňujem slnko a more,už sa tesiiiim

@eliska13 magne b6 som mala dosť dlho 3x1 ale v poslednom čase stále som mala závraty takže som skončila s ním a teraz beriem milgammu 1tabl denne.. Neviem z čoho mám toto, nemôže byť z toho že som po dlhej dobe bola cvičiť??