Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@eliska13 ahoj.neliecim sa.bola som raz u neurologa,ten mi akurat diagnostikoval tetaniu,povedal,ze som extremne citliva,mesiac som uzivala neurol a tym to haslo.potom som si ho zhanala od známych pre najhorsie pripady.raz som volala na psychiatriu,ale povedali mi,ze novych pacientov neberu a tak som na to kaslala.viac ako z neznameho mam strach o seba.ze mi bude zle ked budem k malej vstavat,budem nevyspana,nervozna a stavy sa zhorsia.a ona to vyciti.ze sa zosypem,ze si zas budem nahovarat diagnozy,budem stale v strachu,revat a budem zla mama
@slnecnica333 u mna sa to zacalo celé zvysenym stresom. Schudla som, prehanalo ma, az to uz bolo casom neunosne a vyustilo to do panickeho ataku. Takže som sa zľakla a išla okamžite k dr.
@slnecnica333 😘🌺🌺🌺skus si najst cas na seba a urob nieco pre seba co ta potesi. 🌺😘🌺🌺Vyjdi z rutiny kazdodenneho zivota aj ked je to tazke ale hladaj v sebe to co ta naplna radostou a nie len to co musis kazdy den urobit. Vyjdi si s kamoskou na plavaren alebo len tak na kavu. Nechaj starosti na chvilku doma a uvidis ze sa budes citit slobodna od poviazanosti kazdodennych povinnosti🌺😘🌺🌺💕💕Pripomen si cas kedy si bola bez starosti a venovala si sa len sebe mozno prave toto tvoje telo a mysel potrebuju. Potrebujes presvedcit samu seba ze si seba vazis viacej ako kohokolvek ineho a preto si schopna pocuvat potreby svojho tela a menit to co v tvojom zivote zmenit potrebujes.🌞🌞🌞🌞😘🌺🌺🤗 Slnecnicka ak sa nemylim mala si 11 marca narodeniny. Dodatocne ti zelam vsetko len to najlepsie a najkrajsie nech ta stretava v tvojom zivote a nech najdes cestu ktora je v sulade s tou Bozou pretoze len ta je ta spravna 😘🌺🌞🌺🤗🌸❤Ak som si zmylila datum oprav ma. Stratila som listok kde som mala zapisane narodeniny kociek z fora. Dufam ze ho najdem 😘🌺🌞🌺🌺🌸❤🤗
@ivka1302 dakujem za povzbudive slova aj za blahozelanie ❤ nezmylila si sa.tak nato ze si stratila listok tak si to dobre pamätas.teraz take zle chvile boli sposobene aj unavou ale verim ze uz bude len lepsie.spomenula som si aj na teba ze si pisala ze si zacala brat lieky ale bolo ti po nich este horsie tak si prestala.ako si to potom zvladla?silov vôle?urcite ti aj Boh pomohol lebo Jemu dôverujes.to je aj z tvojich prispevkov vidiet.❤🌹🍀
@savanas ivka je.vsetkych nas tu povzbudzuje.pise pozitivne jej prispevky sa dobre citaju 🍀🍀🍀
A jejda @slnecnica333.
Dosť neskoro, ale noooo....
Prajem Ti veľa pekných😇 a slnečných🌞 chvíľ so všetkými, ktorý ťa milujú❤.
Nech vo chvíľke divokej🌧 ťa vždy pohladí čokoľvek s jemnosťou a najmä s láskou😍❤.
Podobne tak, ako to pred chvíľkou predviedla tak veľmi pekne @ivka1302.
Nech si stále tým najnežnejším🤰💃👧❤🌹🌷 tvorom vášho domova, rodiny.
@savanas dakujem aj tebe velmi pekne 🙂 a prezqgad aj ty datum svojho narodenia
Ja som sa narodil 24 apríla poobede.
Veeeeľmi bláááznivy čas.😅😀🙈🙉🙊
@jahoda6 choď čím skôr chceš celý život takto trpieť?keď sa babo narodí nebude cas...a povinnosti bude pribudat.Daju sa brat lieky aj v teh aj pri kojeni ja som to tak mala.
A hlavne by Ti pomohol psychológ nech sa vyrozprávala z toho co si zažila.Budeš dobrá mama neboj sa toho sa veľa žien boji.Priroda nepusti🙂)
Len ries to čím skôr držím palce
Ahoj ja som mala s deprresioum problemy asi 3 roky dozadu......strašne obdobie.......ale teraz na neho už len spominam :D naštastie :D
lieky som odmietala a hladala som inu cestu ako sa depresii zbaviť......pomohli mi vyrobky MX Cerebrum a Relax.......najväčšim + bolo, že naozaj neobsahovali žiadne chemicke a syntetické látky, takže prakticky nemôžu uškodiť :D chvalabohu, ako som hovorila, mne depresie prešli úplne asi po 3 tyždnoch užívania a teraz ich užívam, ked na mna začne isť úzkosť, alebo som vystresovaná a musim zaklopať...klop,klop....že už ani neviem čo je to depresia :D
Ľudkovia určite na depresiu neberte lieky.....často sa stane, že sa človek na nich upne priliš a stane sa závislým 🙂
ak by niekto bojoval s týmto problémom a chcel by objektívnu radu tak mi kľudne napíšte 🙂
Prajem Vám krásny a usmievavý život :D
@karkulka16 Dobry den ja uzivam lieky na uzkosti a kde ste si objednali tie vyrobky co ste uzivali dakujem..lebo ja sa liecim aj na vysoky tlak..ja byvam taka roztrasena vnutorne a neviem sa z toho z bavit aj napriek tomu zeuzivam lieky..
@iva160 Ja som si ich objednala priamo od dodávateľa.....ušetrila som tým nejakých 30% z ceny a naozaj som veľmi spokojná........dokonca moja mamina ich užívala na vysoký tlak, a veľmi jj pmohli.....ak by ste mali záujem, tak Vám môžem dať kontakt na tú pani, čo mi to sprostredkovala a prišlo mi to priamo až domov.....takže ja som nemusela nič vybavovať 🙂
@karkulka16 Dali by ste mi na nu kontakt a kolko to stalo cena poprosim si vebovu stranku na nu ze by som si o nej precitala nieco dakujem..
@iva160 poslala som Vám správu 🙂

Ahojte baby.pridam sa k vam do diskusie.v skratke,presla som si v zivote vselicim,v detstve som bola obezna,sikanovali ma,rodicia ma nechapali,nepodporovali a aj bili,anorexia,bulimia,prve lasky,sklamania,starosti v skole,praca..az to vyustilo do uzkosti,panickych stavov a najnovsie sa pridali aj depky.uz je to cca 8 rokov.vzdy som bola na vsetko sama,zhanala som si lieky na tie moje stavy,snazila som sa proste nejako fungovat.raz bolo lepsie a raz horsie,pricom sa pridamala este aj tetania.momentalne som tehotna a uz nejaku dobu pocitujem vnutorny strach,uzkost a aj depresiu.som bez nalady,placem,netesim sa.bojim sa co bude po porode,ci ho vobec prezijem,ci bude mala zdrava, ci pri nom neumrem,ako to zvladnem s tymito stavmi a pod.viem,ze aj hormony robia svoje,ale co s tym teraz?uz ma napadlo aj to,ze pojem lieky a bude pokoj,alebo ze porodim malu a odidem od nej aj od muza,nech sa pri mne netrapia.sibe mi uplne