Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Dievčatá stalo sa vám že vám neurol 0,25 nezabral?
@sandra2308 kedysi mi nezabral tak mi lekarka povexala aby som si fala este jednu davku 0.25mg
@mirks32 a potom ti už bolo lepšie? Ja mám od včera pocit, že nemôžem dýchať a veľmi ma tlači na hrudi, pomoooooc😢
@sandra2308 ano potom mi to zabralo ... 0.25 mg je asi malo tak si daj 2 tabletky ..dnes je aj mne na figu
Bola som na cintorine mamine... premaham sa dnes tiez 😢
@sandra2308 ak sa ti da chod na chvilu von a dychaj pomali a zlboka . U mna je to tiez vseliake dnes .ale ja mam aj astmu .
@bulica tak ideš správnou cestou som myslela, že si nebola u psychologicky.Tak vidíš všetko je ok si zdravá len sa príliš pozorujes, ak vieš, že nemáš permanentný stres či nemáš to z partnera tak je to len v hlave.Len....:))som podobná.
@janefonda sme a asi až príliš usilovne a zabúdame na seba😉sranda pol roka som tu nebola veď mi bolo dobre a, keď sa mi pohoršilo hneď som nakukla.Ja som vybehla do záhrady trhať burinu nech prídem na iné myšlienky.Drzte sa dievčatá.
@domi1313 no nech ti to rychle ubehne . Ja uf uf dala som si veceru nic extra spekacka opecena zelenina mozarela a tmavy chlebik .zjedla som liek a ak nezaspim do 22:00 dam si frontin .vcera som skoro vobec nespala a dnes tiez cely den nutim sa byt hore unavit sa samovolne a zaspat tak ale ked to nepojde ako som napisala do 22:00 cakam 🙂 uz neako to vydrzim zas je zmena takze to hafruje
@enusko tiež ti 0,25 nezaberá?
@enusko mám seroxat 49mg, ktorý beriem už druhý krát, no tentoraz už nezabral tak ako predtým. A ty aké AD berieš?

@mirks32 slovenske zdravotnictvo😊ja pojdem k dr ale az buduci tyzden musim byt v praci