Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ale tieto stavy nam maju ustupovat pri spravnej liecbe ... nemam to prvy krat a pred niekolkymi rokmi to isllo a teraz to uz zrazu nejde ? Tiez ma stvu aj lekari 🙂 joj nemozem sa rozculovat
Najhorsie je ked su v tom aj podobne priznaky neziaducich ucinkov z AD gulas je v tom poriadny
Depresia a este nieco . 328 take nieco a z nich este chytim infarkt
Tiez som panicku poruchu a depresie je to tak blbo prepojene
@enusko ber to ako prechodné obdobie, ktoré prejde. Vidíš, že teraz je zle skoro každej z nás. My, čo máme tie nesprávne lieky, sa potravine trocha dlhšie a vy, čo máte tie správne AD, vám sa to onedlho ustáli, som si istá ❤️ A veľmi vám to všetkým prajem
Ale poprsalo a hadam bude lepsie
Baby to co je za pocasie? Kedy to uz prestane?
No zhruba do alebo po 10 tyzdnoch by mali zacat zaberat AD ..ja mam za sebou 4 tyzden a vy baby ako ste na tom?
@mirks32 ja mám za sebou druhý rok na seroxat, ktorý mi prvý krát zabral perfektne, no druhý krát bohužiaľ nie. Takže ma čaká zmena lieku. A ty mavas viac tých dobrých dní? Po štyroch týždňoch by sa to už malo pomaličky zlepšovať. Či len teraz ti je takto, odkedy je blbé počasie?
@sandra2308 blbe pocasie robi svoje ale brintellix sa mi teraz menilo uzivanie ... uz mam pit pol tabletky rano a pol vecer tak musi to neako zasadnut uz ... lebo mavam zavrate tak to rozdelila lekarka
Ahojte ako sa Vam spalo?
Ahojte 🙂
Aj ja mam poslednu dobu nejake vykyvy 😝 vidim ze nie som sama.Hlavne ked mam niekam ist nie som tak v pohode a musim si dat neurol.Boze uz nech sa to ustali.
Ked mi je najhorsie dost mi pomahaju aj tieto diskusie a vy..ze nie som v tom sama.Nech mate vsetky krasny den 😘
Aj tebe pekny den

@sandra2308 joj dufam ze nieee vsak sa to hadam neako ustali v nasich hlavach