Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ako baby dnes?
@sandra2308 a tebe ? Ja som bola som vonku v meste chvilami mi bolo blbo zavrate
Baby, ja dnes trochu lepšie. Ale nie je snáď minúta, aby som nemyslela na zlé veci.
@mirks32 ja otras, stále mám to busenie srdca a bolesť na hrudi 😟už ma to nebaví
@sandra2308 koľko máš srdcový tep? Zmeraj si. Ja mám veľmi nízky tlak okolo 90/60 ale pulz mi skáče zo 70 na 140
@sandra2308 uz mas nove ad??? Nemas nic na ukludnenie
A psychiatricke si nevolala ?
@natalienka12 tlak mám 100/60 a pulz okolo 70, no keď mi začne Rio búšenie, tipujem, že 130 určite a hneď cítim ako mi stúpa tlak, vtedy mám nad 120 tlak. A celkom často sa mi to stáva
😘
@mirks32 ešte nemám nové ad, som objednaná na 23., Ja sa skôr bojím, aby to nebolo niečo so srdcom alebo možno chrbtica...
@sandra2308 možno budeš musieť ísť aj kardiológovi
@sandra2308 a magnezium ti nepomaha? A co interne vysetrenie ak to mas moc vazne zavolaj 155 .. ako sa citis???
@mirks32 ahooj,no ja dnes mizerne😒ledva som to zvladla v praci,zajtra idem znovu.citim sa strasne a hlavne aj akoby som mala byt chora.pali ma hlava,uzkosti😒boze prosim nech je uz zajtra dobre😒pohadala som sa s priatelom a neterku mi rano vzali do nemocnice,nevieme co jej je.preco musi byt vsetko tak tazke?😒
Volno by si potrebovala trosku odpicinut si
@mirks32 zaujímavé je, že celú noc mi nič nieje, aj keď otvorím ráno oči, som o.k, až keď sa postavím a spomeniem si na to, od vtedy ma už začne tlačiť na hrudi 😟 Takže psychika????
A vám sa ako začína dnešný deň?
Babule, tie co sa liecite na depresiu, davali ste si niekedy u vseobecneho robit testy z krvi na stitnu zlazu, teda jej produkciu?
Lebo ona moze byť kľudne zodpovedná za depresiu.
@sandra2308 asi ano ..skusila ten frontin?
Zdravim uz dlhsie som tu neprispela ja akurat vysadzam lieky konkretne lyxit baby bozee toje utrpenie vysadila som len jednu a je my neskutocne zle mali ste aj vy niektore co vysadzali ad taku strasnu unavu a unavene zahmlene videnie ?dost my to vidno na ociach ze nieco vysadzam leskle opuchnute az nevnimajuce 😲
baby,co si davate ked mate zavrate?ja mam pp ,ad neberiem ale dnes mi je priserne😒a strasne sa mi toci hlava.mam frontin podla potreby,ten zabera aj na zavrate?

Bolo vám dnes dobre?