Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mirks32 ach jaj napisem ip
@natalienka12 dobre 😊
Dievčatá to môžem mať každý druhý deň to búšenie a bolesť na hrudi? Už som z toho na nervy. Zajtra idem k praktickej, uz vidím ako sa tvári 🙄
@mirks32 Viezla ma kamarátka, Ale taký pán Icky stav ma chytil v nemocnici že som si musela dať polku frontinu. A veľmi sa mi celé doobedie točila hlava už som mávala takéto zhoršenie stavu asi je to na mňa veľa opäť v nemocnici a ešte sme boli aj na cintoríne keď mi to zajtra neprejde pôjdem k doktorovi aj k Obvodnej aby som vôbec vedela či to je psychické alebo fyzické lebo už sa v tom strácam
@sandra2308 este stale ti busi srdiecko?
@mirks32 už som dala druhý neurol a nič 😕Už mi nebusi srdce, ale stále mám ten strašný tlak na hrudi a v krku
@sandra2308 a co sa stalo? To z nicoho ?
@mirks32 z ničoho 😟
@sandra2308 och boze . ❤
@sandra2308 sandri uz ti je lepsie?ty beries lieky predsa nie?
Dobrý článok, také zhrnutie http://www.zdravie.sk/choroba/46322/uzkost-v-21...
@mirks32 pozri, o brintellixe samé ospevné ódy
@natalienka12 citala som par clankov aj ja ale ...v jednej casti pomoze ale zavrate mam stale bez frontinu by mi bolo strasne a o to mi ide antidepresia ked sedia netreba tolko frontinu ..
@mirks32 a kolko si brala frontinu?
@natalienka12 2_ 3 krat 0.25
Ahojte baby ako ste buvali?
Ahojte, prosim vas vedeli by ste mi poradit co mam robit? Som s priatelom 6 rokov ale nas vztah uz posledny rok nie je ziadna krasa, dost sa hadame, nespavame spolu vobec, nechce sa somnou bozkava ani nic. Mam pocit ze sme jak surodenci. Zacala som troiet uzkostami a depresiami na ktore som sa uz asi 2 roky dozadu liecila. A ked som sa konecne odhodlala ze odidem od priatela zo vztahu kde nie som vobec stastna som zistila ze som tehotna. Neviem ako sa to cele stalo ale som v 7tt. A zistila som to den predtym ako som sa snim chcela rozist. Odkedy som tehotna moje depresie a uzkosti su tak strasne silne ze nevladzem ist ani do obchodu jedine doma lezim. Chodim aj k psychologicke. Neviem co mam robit bojim sa ze dieta nezvladnem donosit lebo som vycerpana z depresii. Prosim poradte mi ci by ste si dieta aj tak nechali alebo by ste isli na interupciu. Som v koncoch neviem co mam robit.
Teraz momentalne neberiem tabletky doktorka mi ich neodporucila brat ked som tehu. Povedala ze mam oddychovat a ze si to mam cele premysliet ci to zvldnem alebo nie. Ja sa citim uplne vycerpana a necitim sa byt matkou aj ked mam 27 nie ze by som sa bala ze nezvladnem vyvhovu ale bojim sa donosenia babetka do konca. Ja citom kazdy den jak mojim telom prechadza stres a jak to musi ovplivnivat babetko.
@zuzinkaba ja som brala v tehotenstve AD aj kojila a všetko v poriadku na šťastie som natrafila na dobrých lekárov.Dodaju Tí silu a budeš sa vedieť lepšie rozhodnúť.Partner už vie, že si tehotná?to, čo máš spraviť musíš rozhodnúť ty je to ťažké rozhodnutie.Mala by si pomoc u rodičov?Máš viac možností možno partner sa zmení a táto kríza pominie, možno sa rozhodneš pre interupciu a budeš to ľutovať, všetko záleží od toho či máš prácu, zázemie, podporu blízkych.Ak vieš, že s ním nechceš byť to neznamená, že by si bola jediná slob.matka.Teraz nemáš silu a cítiš sa zle tvoje rozhodnutie môže byť tým ovplyvnené.Urcite zájdite za psychiatrickou a mala by si brať lieky aj tak po 3 m s tým nie je problém, ale hovorím brala som Seroxat a všetko ok
Bábätko žije svoj život v placente neboj sa, že trpí tvojou úzkosťou si určite príliš zodpovedná alkoholičký a fetacky sa o deti neboja a sú zdravé neboj sa
@zuzinkaba musíš sa cítiť už naozaj veľmi veľmi zle, keď sa zamyslas aj nad interupciou. Si v nepeknej situácii, no všetkému sa dá pomôcť. Ja som vysadila lieky, keď som zistila že som tehotná. Potom sa mi tie stavy vrátili a znásobili to aj nevoľnosti. Nebola som schopná ničoho. MUDr mi nasadila iné lieky, začiatky boli hrozné, len som vracala a plakala. Nevedela som si predstaviť, ako sa postaráme o drobca a aký to bude nervak. No všetko sa zmenilo k dobrému a ja so.m sa začala tešiť. Teraz máme krásneho, pokojného a zdravého chlapčeka a neviem si predstaviť Život bez neho. Daj si nasadiť lieky, veď takto sa fungovať nedá. A uvidíš, že sa začneš tešiť na materstvo, bez liekov to asi nezvladnes. A to, že si otehotnela práve teraz si myslím, že má určite význam. Verím, že vás to spojí. A priateľ to už vie? Ako zareagoval?

@natalienka12 takym ze co ju stale otravujem zostala som uplne prekvapena