Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@sandra2308 nezabral😒mam neskutocne uzkosti baby co by ste robili vy?
@domi1313 nezabral ani 0,5?
Ahojte , nechcem sa miešať do debaty , a zasahovať len skusenosť no neviem, ako vy ale s tabletkami na depresiu....neradno zahrávať . nieje vhodné ani zdrave užívať ich ako lentilky , nás doktorka zrušila a riadne mi vynadala , že ako si to predstavujem , ked som jej na kontrole povedala že som ich vysadila , a nebudem ich davat lebo stavy boli este horšie .Sme teraz bez neho , uživa len serotonin a royal gelly zo včelej materskej kašičky / výlučok žľazy.
Ma niekto z vás sexuálne problémy od AD?
0,25 som si dala viac som sa v praci bala😒@sandra2308
Ale davam.si polovicku
@mirks32 to iste aj ja..no uz som doma z prace.uz som strasne vycerpana😒panicka porucha jebnaozaj velmi bolava😒tie uzkosti beru energiu bojim sa co bude za 5 minut.uz som maoa taketo obdobia a bolo potom zas dobre tak dufam,ze intentokrat je to prechodne😒baby cim sme si to vysluzili takto sa trapit?😒
Ahojte baby, trpite niektora nespavostou? Alebo niekedy v minulosti? Co vam pomohlo.dakujem
@domi1313 no ja uz 13 rokov kokos a teraz s tym si nevedia rady.ake ad mi sadnu alebo neviem co skusaju fungovala som normalne a teraz vobec nic vsetko rozhadzane neusmernene nepokoj strach , tiez som to po prvy krat prezivala ako horor .nieze by to bolo teraz lepsie ale uz viem co to dokaze

@sandra2308 len to ma zas uspi nie?no cotim dalej uplne uzkosti😒