Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Ahojte dievcata. Potrebujem sa vyzalovat. Po 3 mesiacoch PN - syndrom vyhorenia som v pondelok nastupila do prace plna energie ale trocha aj obav... vsetko islo super az do stredy, kedy sa moji synovia 11 a 9 rocny pobili vecer v kupelni a ten starsi, ako spadol na zem, si vybil zub zubnou kefkou... nastastie ocny mliecny ale tak som sa zlakla, vsade krvi, blaku a vresku... uplne som sa zase zosypala a som tam, kde som bola pred 3 mesiacmi... cela sa odvtedy trasiem a toci sa mi zase hlava... co mam robit???
Ahojte ..no dnes otras od rána sa mi točí hľava ale že strašne..fuu,nech to už prejde .či ti je počasím. Neviem...
@slavkasobanska určitě počasie
@shaniatobi ďakujem ti .
@slavkasobanska ako dievčatá. ja v práci od 5.20 hod. ešte 1,5 hod. a pádim domov. Nejako divno od žalúdka, ale to skor hladom, musím si ísť niečo dať. Tak Vám prajem pekný deň a hlavne pozitívne myslenie a úsmev na tvári. 😍❤😉
Dievcata mate nieco overene daky vitamin proti unave? Sak ja sa citim ako prastena lopatou ci spim. Ci nespim. 😏
Pocit opuchu v hrdle..na jazyku.. ruky.. noha...
Odolavam aby som nesiahla po neurole 😭
@myska_lili treba nasadiť vitamin B a železo. JA MAM KONKRÉTNE Z FIRMY AMWAY, JE TO NA PRIRODNEJ BÁZE A ŽIADNE NEŽIADUCE ÚČINKY. ODPORÚČAM.
@myska_lili ja som brala 2 mesiace modin, neviem ci placebo, ale zabral. Bola som menej unavená. Teraz beriem l tryptofan štvrtý deň a musím povedať že je to super! 🙂 mam energiu, cítim už len normálnu únavu ku koncu dňa, resp. Keď je záťažové počasie, čo je normálne.... Skus, keď neberieš AD...
@myska_lili Ja som teraz nasadila B-komplex + magnézium a zdá sa mi, že zaberá ... skús ... nie je to drahé a za vyskúšanie nič nedáš ...😉
Ahojte ,no dnes mám ešte väčšie zavrate než včera..beriem si lieky na to..no je to hrozne ..neviem čo mám robiť..u lekára mi dali lieku na usnom..a cvičiť .a ja mám problém ísť na toaletu .nemáte to niektorá??
Ahojte. Je tu niekto kto prave v tehotenstve zacal brat antidepresiva?
@matasaska tiez som nazoru ist na to prirodnou cestou, ziadne lieky. Skus zacat mysliet pozitivne, existuje mnozstvo knih, ktore sa touto problematikou zaoberaju. Navrhujem jogu, prechadzky do prirody, cas traveny sama so sebou, aby si prisla na to, co najviac vyhovuje tebe a tvojej dusi
@balaskovae skúšam to touto cestou. Začala som chodiť aj na jogu a je to lepšie... Takisto sa nebojím ponoriť do seba a načúvať tomu, čo mi hovorí duša...
Joj kočky..nech mi už prejdú zavrate,už ma bolí aj žalúdok,bojím sa že spadnem do depresií..
@slavkasobanska neboj, to prejde... Ver tomu...skus myslieť na niečo iné Slávka...
@matasaska snažím sa ..ale to je tak ťažké
Bola som v máji kôli tomu hospitalizovaná..na neurológii,tam som bola už všade na vyšetrení a všetko oki .akurát na usnom mi zistili že sa mi upchávajú nejaké cievky ,tak mám lieky a cviky z hlavou mám robiť..no a môže sa to vrátiť a je to tu...neviem si pomôcť...
@slavkasobanska... Opatruj sa....budem veriť, že to prejde
@matasaska ďakujem ti...dnes ešte kolotoč no trošku menej než včera...ešte že vás mám...som sama ,tak to mám dobry pocit že mi niekto rozumie .rodičia sa so mnou veľmi nebavia,nestretávame sa ,kôli tomu že nechodím do práce,..no nie som taká ako sestra,trápi ma to .o to horšie že som stále pracovala,kým neprišli zdravotné problémy .
@slavkasobanska to je problém tvojich rodičov, že s tým majú problém, nie tvoj ... Nezaťažuj sa tým... Kašli nato, čo si myslia a že ťa porovnávajú... Ak by si mohla ísť do práce, išla by si. Mysli nato!raz ti bude lepšie a pôjdeš... Nič si nevycitaj. Aj ja som rada, že ste tu, pomáha mi to tiež 🙂
@slavkasobanska ja mavam tiez tieto zavratove stavy, beriem na to ked to mam aktivne meniserc. Pochodila som lekarov a vsetko ok, ze mam pretazeny vestibularny aparat zo stresu. Skusala si aj homeopatika k liekom. Mne na to super pomahali homeopatika Vertigoheel. Ked som mala tocakove obdobie tak ako lentilky som to zobkala.

@natashkaa aj ja som brala rok. Velmi dobry liek.