icon

Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?

filipko
16. nov 2006

Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@sylvia30 ďakujem .snažím sa ako ide..

matasaska
17. dec 2018

@mishou podľa mňa len niečo na prírodnej báze, zajdi do lekárne a opýtaj sa lekárnika... Pohreb je veľmi sklucujuca záležitosť pre každého... Ak tam musíš ísť, tak sa len snaž to vydržať, skus mysliet nato že babku už nič nebolí a skus si po spomínať na pekne chvíľky ktoré si s ňou strávila... Ak ti bude veľmi ťažko, vyjdi von, a predychaj to.. Drz sa

matasaska
17. dec 2018

Ahojte baby... No ja sa vám chcem pochváliť aká som odvážna... Dala som výlet s dcérami vlakom do Bratislavy... Nechcite vedieť aké úzkosti som zažívala pred cestou tam... Točenie hlavy, nevoľnosť, slabosť v kolenách dýchanie... No fuj. Prešlo to po 2 hodinách vďaka kontrolovanému dýchaniu a pozit. mysleniu. Cesta naspäť už bola super, môj mozog asi pochopil, že zvládnem všetko, že strach prekonas tým, že ideš proti nemu a ukážeš mu že sa nebojís... Ja vám prajem,aby ste v sebe našli sebadôveru a odvahu prekonat sa
🙂 ja verím, že raz sa vrátim tam, kde som bola kedysi... Že to pôjde aj bez tej ohromnej snahy, ktorú musím vyvinúť... A keby aj nie, kašlem nato. Aj takto sa dá žiť, len si neprestanme veriť. Pekný deň želám

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
nanka1412
17. dec 2018

Keď čítam vaše príspevky dáva mi to silu ste úžasné dievčatá.ako to všetko zvládate

mishou
17. dec 2018

@matasaska pisala som uz mojej psychiatricke, zajtra sa mam zastavit a da mi Oxazepam. To vraj mozem...tak skusim lebo citim, ze to bude velmi zle. Ide somnou priatel a samozrejme, ak mi bude zle pojdem mimo :(

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
nanka1412
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal
maki43
17. dec 2018

@slavkasobanska presne tak Vianoce budú aj bez toho. Keď to nejde, tak to nejde. Zdravie je na 1. mieste. :D

maki43
17. dec 2018

@ivka185 Kludne nie je problém upečem, keď som v pohode tak ma to baví. Ale ak mi niečo je nerobím to nasilu.

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

Kočky ja tu píšem každý deň....dúfam že neotravujem..stalo sa vám niekedy že ešte po obede som bola oki,ľahla som si trochu .nespala ,ale keď som vstala tak mi prišlo zle,že neviem to opísať,ale tak som bola ako keby úplne mimo,v nohách som mala také pálenie,taký divný pocit som mala,..ešte sa mi to nestalo..však mi nemôže prepnúť tak som sa zľakla,uvarila som si čaj a dala navyše pol xanaxu..nech sa upokojim..

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@nanka1412 strašne som sa zľakla ,lebo tak mi ešte nebolo nikdy .bolo to len chvíľku .ale tak čudne..

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
nanka1412
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@nanka1412 áno .len sa trochu bojím čoto bolo ..

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@nanka1412 no to som aj tak mala na začiatku...

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@nanka1412 áno a veľmi...nič som nemohla zjesť..aj ja som po operácii žlčníka..

nanka1412
Autor odpoveď zmazal
slavkasobanska
17. dec 2018

@nanka1412 no nie je to príjemné..nebudem klamať..keď už začínaš byť hladná to je dobré znamenie ..podľa mňa to bude psychika .

tinka308
17. dec 2018

@sylvia30 prosim ta napises mi viac? ako zvladas take noci? pomaha ti nieco? mna praca nicila, potom som potratila pred par tyzdnami a teraz som nastupila do novej prace a mam stres ze mi v nej bude zle a aj mi samozrejme byva zle (busenie srdca, triaska, mldoby) je to aj z unavy

coco2018
17. dec 2018

Ahojte, skúšali ste niektorá homeopatika na uzkost? Ale ne sedatif PC ale tie od homeopata co vam ich vyberie na konkrétny vas problém po konzultácii?

janka_banka
17. dec 2018

@coco2018
Ja som homeopatiká neskúšala, skôr som sa snažila vyriešiť problém, ktorý mi úzkosť spôsoboval ... myslím, že každé lieky, či už od psychiatra/homeopata úzkosť zakryjú ... a potlačia do podvedomia, kde naďalej "problém" pracuje ...

sylvia30
Autor odpoveď zmazal
sylvia30
Autor odpoveď zmazal