Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@nanka1412 a nezoberie ťa psychiatricka skôr???to sa budeš trápiť celé sviatky ..je to dosť dlho v januári..keď tak si kúp aspoň magnézium a skús aj medivkovy čaj ..
@banbys18 toľko pravdy si napísala ja som natom podobne vela som prešla vela sa aj zmenilo sim silnejší človek ale neviem prísť na spúšťač.
@1andrea111 začínam sa zamýšľať ci to fakt nebude nejakou poruchou mozgu
@pajinka91 Ahoj napis dvoje skúsenosti pocity.
@nanka1412 no moja tak len skús predýchať pomaličky ..a rob niečo čo ťa baví ..aj keď viem že to nejde niekedy .no neviem prečo ťa tak dala neskoro keď ti je tak zle....a berieš niečo??
@sylvia30 ja to iste nejaký konflikt alebo akákoľvek vec a rozoberala som to aj 5dni teraz je to 1-2 dni max. Ja mam take ze keď sa mam rozhodnúť tak pride uzkost a zistila som v terapii ze to he tym ze chcem vsetko na 100% a to sa neda aj pri rozhodovaní to nikdy nieje na 100% lebo to pre co sa rozhodnem dnes o týžden možem povedat ze to bolo zle rozhodnutie. Rada od psychologicky ze povedat di ze toto rozhodnutie je v tejto chvíľu pre mna ideálne aj keď neskôr nemusí byt.
Spúšťač ja neviem ci pri úzkosti je aj tak ze nemusí byt.
Kočky idem na kontrolu,som zvedavá čo mi povie..joj .už má brucho boli ..ahojte s ešte spite...
@sylvia30 no už som aj doma,ani som nebola u doktorky ,len sa má sestrička pýtala ako mi je,lebo majú strašne veľa ľudí..,tak som povedala že raz dobre,raz zle,no vraj to je normálne v tomto období..tak mi dala lieky a idem až 31.1.,tak dúfam že ti bude oki ..
@sylvia30 no to aj u nás...veľa ľudí .a od zajtra už ani nerobí.az do 4.1. ma dovolenku..
@nanka1412 to u koho si bola,aj nám povedz nech sme šťastne....
Baby. Vcera som bola u dr som v 15tt a mala som velmi nizky tlak. Neviem ci z tehotenstva sa mi toci hlava a som slaba alebo zo psychiky. Lieky neberiem od oktobra, inac mi je celkom fajn len tie tocaky mi robia zle.. Niekto skusenost?
@nanka1412 ďakujem pekne
Ahojte, pridavam sa, beriem valdoxan 5 dni a zatial mi je strasne - silne uzkosti, v noci sa zobudim aj 5x. Prosim kolkl trvalo, kym vam zabrali lieky? A ako prislo to zlepsenie? Ako ste to pocitovali? Mam pocit, ze to nevydrzim dovtedy-tie depresie su hrozne. A ako dlho ste mali neziaduce ucinky? Ja mam teraz vyrazny - sucho v ustach a je mi zle od zaludka( ale to moze byt aj stiahnuty zaludok uzkostou).