Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Zienky môžem si dať o polnoci prípitok šampanské?? Lebo sa pri AD neodporúča alkohol....
@kajkag trochu môžeš ..,ja síce nepijem.vobec ale lekárka mi povedala že trošku môžem..
@slavkasobanska nieco si daj na upokojenie a chod si lahnut. Kasli na nejaky silvester. Uz aby bolo po sviatkoch a zivot sa vratil do starych kolaji. Rozrusuje ta ten humbuk okolo dnesneho dna. Vybodni sa na to 🙂
@slavkasobanska a neboj, nic sa ti nestane.

@sylvia30 ďakujem ..
@slavkasobanska ved ani ja nepijem😉
@sylvia30 ani ja nepijem vôbec,..síce som ani nejako nepila..len príležitostne,no od kedy beriem lieky nič...10 rokov .
@kajkag no trošku si môžeš dať,ja som si na 50 tku dala na dno štamperlíka víno a normálne som cítila v hlave..
Ahojte. Zajtra ideme do kina s rodinou. Mam trosku uzkost, bojim sa ze budem mat zavraty. Ako to mam prekonat? Uz davno som nemala strach z takych veci
@ivett311 aj by som ti poradila ,no ja by som mala tiež problém ..
@slavkasobanska Nic slavka sa ti nestane je to len dalsi pokus uzkosti a depky ako ta vystrasit, ale ty bud silnejsia ako ona a nedaj sa.Sama dobre vies ze je to len v nasej hlave a nic hrozne nam nehrozi , zamestnaj mysel niecim ,citaj alebo si pozri film alebo nieco kde prides na ine myslienky , predychaj to a zajtra bude lepsie uvidis.❤
Baby pekný Silvester v rámci našich možností a všetko dobré v novom roku želám. Nech nám je lepšie ako v tom starom aspoň o trošku.. Hlavu hore a myslime pozitívne!!! To nech je jediné predsavzatie v novom roku.... 🙂
@kajkag na AD sa pit normalne moze, to mi povedal moj dr. -Nemoze sa na ukludnovaky ako Xanaxx a Neurol..-ale na AD uplne v pohode...to sa iba zasmial a mavol rukou ze bez problemov..😉
Ako holky? Ja dnes akosi depkovo. Možno aj menzesom, možno Novym rokom. Včera som bola sama, dieťa islo spolužiačke ja som o 23 hod. Zalahla a spala do rana. Dala pirule o pol siedmej a o 10.40 stavala.nejako je mi dnes clivo a do revu. Dobre so mnou tie hormony mavaju. Dala som si neurol a lahla som si. A vy ako ste oalavili?
@maki43 naše deti odošli spolužiakom, zostali sme doma sami dvaja, o pol desiatej tabletky, o desiatej zalahla, takže muž sedel v obývačke sám... Ja beriem 3xdenne benzáče, takže som nebola rozcitlivená, že sme sami, ináč by som to bola dobre oplakala...
že máš depky..no menzes a to príšerné počasie k tomu, ani sa ti nečudujem...už aby nám zase zasvietilo 🌞
my sme a boli s mužom prejsť, testoval svoje hodinky od Ježiška, tak sme prešli 6 km a takmer 10 000 krokov....tak sa tu teraz spamätávam na gauči a samozrejme doplňam spálené kalórie😈
@maki43 podobne ako Ty, na figu
@1andrea111 vidim, že v tom nie som sama. Tak čo už zajtra snáď bude LEPŠIE.
Ahojte...no ja včera,strašne niečo.dala som si na spanie,navyše xanax a neviem nič čo sa dialo .až ráno som sa zobudila..dnes lepšie .ale zase závraty z toho vnútorného ucha mám . porazí..to už je toho dosť .a tak cvičím 2 x denne poctivo .len nech sa vám polepší..a môj kolotoč prejde hádam .paaa
@slavkasobanska neboj, postupne sa ti polepší, si teraz rozcitlivená ako syn odišiel, to by mala problém každá z nás, plus k tomu ten rozruch okolo sviatkov, príšerné počasie, a od zajtra má tuším snežiť, takže určite aj zmena tlaku....takže deka, sladké, nohy na stôl a veget❤
@maki43 akurát som písala @slavkasobanska, od zajtra má tuším snežiť, mení sa tlak, u nás pršalo a hmla celý deň, no proste otras..
ja neviem, čo budem robiť, keď mi raz začne dr. vysádzať tie benzáče??? teraz aspoň neriešim každú blbosť tak ako predtým....

Ahojte nechcela som v takýto deň písať ..ale ja som úplne vyklepana,motá ma,som v strašnej depresií už od rána...mám pocit že odpadnem..uz som si dala magnézium čaj,no nič,na večer si dám väčšiu dávku na upokojenie..ja som strašná...,som sama doma,len ležím ..však sa mi nič nestane???