Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@slavkasobanska a boli na žalúdok..možno že mám vyššiu dávku na tlak .joj .ale vecer som jak rybička
@slavkasobanska urcite chod, nabal si nejake ukludnovaky na cestu..uvidis ze budes prekvapena ako to v pohode zvladnes..ja myslim , ze je cas spravit trosku vacsi krok aby Ta to posunulo dalej..😉
@slavkasobanska vyskusaj si zmerat tlak tak 45min.po tom, co sa dobre najes..mal by byt ok..Hlad velmi dviha tlak.
@pandravachrusta vyskúšam ..ale mne z ničoho nič vyskočí ...
@pandravachrusta to je tak ďaleko,ešte som ani nešla lietadlom,a 14 hodín ..to je veľa
@slavkasobanska pospis si, precitas knihu, najes sa, ani nevies ako Ti to prejde...ale hlavne aka budes rada , ked to zmaknes.😎🙂
Zienky, ked sa uz bavite o cestovani... ja mam velky problem cestovat niekam a hlavne sluzobne. Este kym idem s manzelom alebo s niekym z rodiny da sa to zvladnut, ale sluzobky su moja smrt a neviem ako s tym bojovat ☹ Nemate nejaky recept ako na to? 🙂
Iba ist do toho, nic ine nepomoze, cim viac to budete prekonavat, tym to bude lahsie..
Ahojte. Prosim Vas uzivam 27den eliceu ale len polku tabletky a stale je to strasne. Myslite ze kvoli tomu ze beriem len polku? Ja to uz asi nevydrzim.....
@lublu nebrala som to ,tak neviem .ale už dosť dlho to berieš,neviem skús sa doktorky opýtať,možno potrebuješ už celú....držím palce
@lublu ani trosku nemas zlepsenie? tak asi fakt celu ako Slavka pisala.
Vobec ziadne. Dnes mi je zle ako konovi
Mne je smutno ..
@slavkasobanska aj mne je dnes nanič, ešte aj to hnusne počasie
Ahojte aj mne nie je najlepsie a to uz druhy den, taku divnu hlavu mam , pocit zavratov ach jaj uz dlho mi tak nebolo, neviem co je za tym ale uz ma to nebavi.
@ivka185 moja ,je nas asi viac,možno to bude tým že sa má zmeniť počasie ,má byť veľmi teplo cez víkend ...ani mňa to nebaví ..no čo nám iné ostáva..mne je smutno,som tu stále sama,neviem či to zvládnem,keď mi neprejde objednám sa do Mikuláša na hospitalizáciu,nech nie som sama .chýbajú mi deti a veľmi ..
berie tu niekto Arketis- paroxetín, alebo ma niekto skusenost s tým liekom
viete poradiť ako učinne bojovať s uzkostou okrem AD, už si neviem rady nejake cvičenia,relaxaxie a pod.
@mekicom Ja uz beriem lieky vela rokov a fungujem da sa povedat uplne v pohode ,niekedy by som povedala ze celkom ako zdravy clovek, len teraz tie dva dni cosi sa deje ,ale fungujem chodim do prace , dnes som mala pecko bola som na mamografii. Tak neviem uvidime co bude dalej ,ale trochu ma to vystrasilo.
@slavkasobanska Ahoj slavka neviem co sa deje ,ale fungovala som uz dlhu dobu uplne v poriadku a teraz tie dva dni neviem co sa deje , a uz som z toho vystrasena ze sa to vrati zas. A tebe sa ani necudujem ze sa citis sama , ja by som to tiez tazko znasala bez deti a to este viac ked su tak daleko, ale ti si silna das to , prejde to smutne obdobie a bude aj nam dobre.

No ráno ako tak..len ten tlak,ale vravel mi na internom že keď bude vyšší mám si dať celú tabletku,beriem len polku...ale bola som už vonku,treba mi okuliare nové,a dcéra má volá ku nej,no to nezvládnem takú cestu a tie stavy čo mám...zatiaľ nejdem bojím sa..