Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
Dievčatá, kto ste kde? Ako sa máte? Čo máte nové?
Inac rano som vstala seklo ma v krku, krcna chrbtica. Celý deň mi muž mesto to miesto. Moc to neprechadza...Pomohli by dáke lieky ale aké?
Ahojte kocky , tu som , všetko by bolo fajn len už zase nespím , doktorka ešte nerobí , riešim to tým rivotrolom no ráno mam v hlave ako výbuch , asi k tým čo mam na večer lieky veľmi nesedia ,..
@slavkasobanska skús viac x denne magnezium
@patricia_b my sme pri mori😉 a chodíš do posilky či na korčule?už sa muž ukludnil?ty si mala pekné prázdniny samé výlety.Ako Ti je, keď si znížila či zmenila lieky dá sa?
@slavkasobanska zastupuje druhá nechceš skúsiť inú lekárku?
@1andrea111 ako tvoji chlapi?dávaš ich trocha do laty nech sú samostatnejší?😜
@eliska13 ahoj dávam si 3 x denne magnezium a nechcem ísť k druhej doktorke, moja má už pozná a vie ktoré mi ako robia lieky
@eliska13 chodím do posilky a cez víkend korčule ... lieky mi síce znížila dr. ale opäť ich zvýšila, lebo sa pohoršilo ... muž sa tvári, ako keby sa nič nestalo
Ahojte bambule..som na dofce v Madarsku 6dni este...ako parada..vylozene nohy..poharik vina..chlap sa stara o drobca...dcera ta zas na mobile...uplne som vypla....drzte sa mi😘
@slavkasobanska Ahoj vyspata? Kavicka bola s cigaretou ci bez? Verim ze si v ako takej pohode a uzijes si statny sviatok 😉❤
@ivka185 ahoj no ako tak vyspata , periem , syn išiel na splav po Dunajci a večer ide do práve, som trochu rozklepana , ale to prejde
Čauko.som tu nový.uziva tu niekto liek aurorix?
Ahojte všetci ako sa máte???bola som vonku strašne teplo je , jaj pre mna nič moc no aj to treba
@slavkasobanska Ahoj no ide to pomaly ,teplo je neznesitelne aj u nas ,pre mna uz je vela toho tepla, dnes som nebola v praci bola som si dokoncit preventivku, lebo minuly tyzden mal lekar dovolenku. Uz som bola aj u rodicov dnes , v obchode a teraz uz budem odychovat.😉
Dievcata som stale strasne uavena. Je to z choroby ci z liekov. Len by som lezala a spala.
@lublu ja to mám z liekov

@kajkag fuu, dosť, a čo na to AD vravíš?