icon

Ako sa efektívne zbaviť plesne na nechte?

19. nov 2024

Máte nejaké overené rady ako sa zbaviť plesne na nechtoch?
Ďakujem.

madeincssr
19. nov 2024

Kozna predpise liek (tabletky) a da roztok/mast. Tabletky sa douzivaju, roztok/mast davat dlhodobo. Treba byt trpezlivy, niekedy to dlhsie trva zbavit sa plesne.

hederamonstera
19. nov 2024

Mne vzdy pomohlo uplne prestat jest cukor a sacharidy. Vzdy ked sa mi to zacne robit, viem, ze to prehanam na moje pomery s cukrom

patka06
19. nov 2024

Kúpeľ v jablčnom octe zabral, potom čo nepomohli lieky od kožnej

denka259
19. nov 2024

Fotona Nd:YAG Laser v kombinácii s antimykotikami

aneta38
Odpoveď bola odstránená
doli11
19. nov 2024

@patka06 Môžem poprosiť, ako sa to rébí? Aj s vodou? Ďakujem.

patka06
19. nov 2024

@doli11 Jablčný ocot zmiešate s vodou v pomere 1:5 a namočíte nechty na 15 - 20 minút
Kúpeľ opakujete denne

janadig22
20. nov 2024

Ja som mala rôzne krémy a neviem čo a skutočne mi pomohlo, keď som šla ku moru a máčala to v tej slanej vode celý týždeň. Mala som to v júni tohto roka a teraz už ani neviem, že som to mala.

alenamihal
20. nov 2024

Tea tree olej 100% na som tak synovi vyliecila cez leto...kvapkala som mu na 3x denne..urobila som aj roztok = obycajny ocot,tea tree olej a voda a striekala som ..ale som mu nasadila ak oreganove kvapky na mesiac 3x rano ,nakvapkala som mu na jedlo...

doli11
20. nov 2024

@patka06 Ďakujem krásne.

snowflakenel
20. nov 2024

Ka som,mala.taku sadu od Scholl, kupila som v lekarni. Obsahuje pilniky a.roztok. pokohlo, no trebalo sa naozaj o necht starat.

mima172
20. nov 2024

Viem poradiť to, čo pomohlo mnohým mojím klientom, no keď tak do SS, nech nie som obvinená z reklamy, keďže pracujem s konkrétnou značkou a konkrétnym produktom na nechtovú mykózu.

lesiaoldi
20. nov 2024

Laser, bolí ako sviňa, 🤣ale jediné,čo zabralo po rokoch trápenia. Mala som chodiť raz do mesiaca dlhú dobu, bola som len dvakrát dokopy a po plesni ani stopy už dva roky.

mirola
6. dec 2024

@lesiaoldi ahoj mohla by som ta poprosit o blizsie informácie ? Ďakujem

babel87
6. dec 2024

Odporúčam Canesten sadu na nechty, používala som ju len niekoľko krát a pleseň sa úplne zastavila, napadnutý necht pomaly odrasta a rastie pekný zdravý novy takže za mňa 👍

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
lesiaoldi
6. dec 2024

Ale bolí to veľmi, prirovnala by som to k tomu,.ako.keby mi panvicu s horúcim olejom priložili k.nechtu 😅

lesiaoldi
Autor odpoveď zmazal
aandrea9
4. mar 2025

Skús Imazol krémpasta. Pred aplikáciou umyť peroxidom vodíka. Mne to poradila pedikerka a zabralo. Kožná mi dala lieky, na ktoré som mala alergickú reakciu, nevzala ani vzorku plesne len z fleku dala lieky. A pedikerka mi povedala, že tie lieky by na to ani nezabrali.

ivanka1987
Autor odpoveď zmazal