Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@mekicom no ako komu , ale môže sa
@bubu62 ja napríklad beriem akventu už 11 rokov a som veľmi spokojná
@slavkasobanska no veď to,že čo človek to niečo iné.
@mekicom ja už ani neviem čo som za tých 10 rokov všetko pobrala. Čo si pamätám je venlafax, tritico, alventa, macmilan, a kadeco iné. Čo ma držalo bolo 1x velafax, potom alventa a kventiax. Teraz mám Brintelix a kvetiax. No keď si spomeniem že ma nevedeli skoro dva roky nastaviť, tak sa čudujem že vlastne žijem. Teraz mi bolo veeeeeelmi dlho dobre, potom sa začalo znižovať a mala som neočakávaný výpadok. Čiže všetko sa stretlo v nevhodnej dobe a baaac ho. Už je to tu zas. Včera som bola u dr a zase sme museli navyšovať. Som zvedavá kedy sa mi polepší
Aké máte skúsenosti s Alventou pomáha alebo nie
Bambulky..lubim Vas😘davate mi silu
@ivka185 ja 11 rokov a tiež ako ivka píše
Niekto užíva Ansilan????
@ivka185 ja tak isto beriem roky Eliceu, áno mávam aj ja výkyvy, ale teraz našťastie chlapa pri sebe, ktorý ma plne podporuje a je na nezaplatenie. Dodáva to energiu neskutočnú. Aj dnes som v práci, takže sa snažím fungovať, aj keď od stredy sú tie rána všelijaké. ale dám to s jeho pomocou. no nič dievky idem pracovať, ešte tri hodky a idem za svojou láskou. Držte sa
kde ste babule, všetky varíte?
Ahojte a peknu nedelu vam prajem vsetkym. Ja uz som bola v cerkvi /kostole/ a aj som stihla navarit kuraciu polievku a pecene stehna ,ryza a synovi som robila vyprazany karfiol a zemiaky, teraz chvilu odychnem a este pojdem upiect niejaky kolac. Poobede ked nebude prsat pojdem na bycikel aspon si myslim.😉Vsetkym vam posielam velke❤ zato ze ste.
@ivka185 no ty si aktívna , ja som bola vonku zo psikmi , obed už mam , neviete môžem mat tlaky v hlave s závrate zo psychiky?? Bola som všade na vyšetrení , okuliare mam , síce že mam Vertigo , no skoro stále???to sa mi nezdá , inak by mi bolo super až toto má trápi , peknú nedeľu všetkým
@maki43 bola som by vychádzke
@slavkasobanska Neviem Slavka ale ja to mam tiez ,a ja to berem tak ze je to psychickeho povodu ale neviem ja som u lekara nebola, v auguste mam preventivku tak uvidim co bude , ci mi nepribudne niejaka diagnoza, ale v kutiku duse verim ze nie.
@ivka185 no ja som bola už všade skoro , vieš keď dlho sedím alebo stojím tak mi ide tak do hlavy niečo neviem už čo to môže byt
@slavkasobanska To mám aj ja. Tlaky v hlave, v ušiach, hukot, šumenie kadečo. Nič mi nie je.
@slavkasobanska podľa mňa od chrbtice a z toho aj závraty.Aj vnútorné ucho Ti pozerali u ORL?
@saslavka73 máš tinnitus?ako v práci dobre?už si po skúšobnej dobe?
@eliska13 áno mam aj z ucha bola som , no tak dlho?
Už som čítala že bankovanie môže pomôcť tak pôjdem
@slavkasobanska ja som mala zavrate, keď som mala problémy s chrbticou krčnou elektolroliecbs a masáže pomohli, ale dočasne nemám to každý deň, ale občas áno, ale ja mám aj nízky tlak.mne povedala minule pani na masáži či viem, že mám klenbu na nohách spadnutu, že mám ísť k ortopédovi, lebo, že z toho môžu byť zavrate.Ze mám si ísť pýtať ortopedické vložky do topánky, že potom trpia kolená celá chrbtica.mne sumi v ušiach asi rok, že mám si zvyknúť to od krčnej mám cvičiť....celý deň mi rádio doma hra a večer to počujem najviac, ale hneď zaspim na šťastie.bankovanie som skúsila len par x, ale je to výborné, keď máš bolestivé miesta stiahnute
@eliska13 Áno už som. Dobre. Teším sa.
@eliska13 mam kamaráta maséra tak že keď to je od chrbtice tak to pomôže , tak skúsim , veď nič tým nepokazim , dnes mam za sebou 2 hodinovú prechádzku a mam dosť , no idem dálej bojovať ,pekný deň všetkým
@eliska13 ako sa moja citis po menzese? Je mozne ze 5 dni po mam este vykyvy? Je mi do revu a celkovo rano stavat do prace a potom sa rozhybat je boj. Na obed som si navysila tabletku a 1/4. Takze rano berem jednu a na obed 3/4. Ale ja to dam pri mojom chlapovi, je to zlatko dnes mi zohnal aj B12 nech mi zacne chutit jest. Ze ja som ho nestretla pred 20 rokmi,nemusela som mat taketo psychicke problemy z manzelstva nakopene.
Dievcata napiste mi, ci aj s Vami po menzese to mava? Ja stavy uzkosti, podchvilu do revu a do zaludka nieco dat problem. Dik za kazdu odpoved. A unavena som velmi, nakolko som ho mala po dvoch mesiacoch.

@slavkasobanska ale tie stavy sa zhoršia ako pri nasadzovaní nových liekov alebo ako to je