Ako sa efektívne zbaviť depresie po pôrode?
Ahojte, prosim o radu tie, ktore mali skusenosti s depresiou.
Mam 7 mesacneho synceka, ktoreho strasne lubim, no kedze som bola na neho viac menej sama, v noci som k nemu vstavala 3 x, navodila sa u mna depresia ( zrejme z vycerpania). Bola som v nemocnici 2 tyzdne, uzivam antidepresiva. Chcela by som vediet ako sa tejto choroby co najrychlejsie zbavit. Po prichode domou z nemocnice sa citim lepsie. no dnes v noci som mala naval horucavy, potom zase zimnicu a nakoniec hnacku.
Kto to poznate, napiste prosim.
Dara
@yollanda a aké AD si užívala lebo ja mám už od včera 6.v poradí a tak isto zatiaľ nič stále len plač a vicitky aká som neschopná bez záujmu o všetko a bez energie
Ako sa u teba prejavilo keď konečne zabrali tie 7af a ako dlho to trvá
Ďakujem za odpoveď prosím o radu lebo už neviem ako ďalej
Ja mám posledné noci také sny, že furt nieco hladam, zabúdame dookola to iste...je to také cudne🙂 Ale aj normálne zabudam😒
To len ja nespim?😁😂kde steeee
ako sa máte babulky? ja už v práci od 5,25 hod. Priateľ spokojne ešte spinkal. Ráno akási ťažoba na žalúdku, nemôžem sa dať po tomto menzese dokopy. Je to normálne? Je zlatý, len mi hovorí klud a nerozčuluj sa. Mám v ňom veľkú psychickú oporu. Babule čo je na ten žalúdok dobré, cítim ako takú nervozitu. Dám si asi neurol, to pomôže. No nič idem pracovať, pri tom sa odreagujem. Popíšte čo a ako. Mávate aj vy takéto výkyvy po menzese? Pekný deň a bez depiek :D
@mekicom prejde to aj mne tak je ...hlavu hore sme silne dame to .porazime tu hnusnu depresiu..
Mne us tak je cely týždeň. Len placem som bez energie. A len sa modlim nech to us konecne skončí. Lebo inak sa zblaznim. Beriem neurol a magnezium .toto na drzi niejak
Ties som zufala všetko boli .nespim len rozmýšľam kedy us bude dobre .
@mimiqa no to je dobre tak si zadelit prácu,ja som to tak tiež robila keď boli deti malé a robím to aj dnes
Ostatné neviete poradiť ako to je pri priechode z jedného lieku na druhy
@mekicom tak to by sa malo postupne znižovať stará dávka a postupne pridávať nový liek
@slavkasobanska ale takisto sa zhorší stav ako pri nových AD

@mekicom brala som paretin .alventa .cipralex .merziten .