icon

Ako sa najrýchlejšie zbaviť depresie?

nemcurik
16. mar 2021
bebemonika
16. mar 2021

@nemcurik Bohužiaľ je to beh na dlhú trať. Nejde to len tak. Hlavne to treba začať riešiť čím skôr.

deti95060810
16. mar 2021

AD

nemcurik
autor
16. mar 2021

@bebemonika ja sa liečim už 11 rokov na generalizovanu depresiu je to boj veľmi ťažký

bebemonika
16. mar 2021

@nemcurik Tak to ja kratšie. Prepáč. Držím ti palce. Verím, že bude dobre. Naozaj ti prajem veľa síl.

katarina092
16. mar 2021

Ako krestan mozem odporucit co mne pomohlo. Skus sa pomodlit k Bohu a odovzdat Mu co Ta trapi. Uvidis, pomaha to.

nemcurik
autor
16. mar 2021

@bebemonika je to taka hojdačka raz si hore raz dole..pred 2 rokmi sa mi narodilo dieťa ako sa mi spustilo mlieko tak ma lapla tato mrcha a doteraz saneviem z toho vymotať..v decembri mi menil dr lieky z alventy na patetin + amytriptilin ešte stale som neni ok. Ja mavam ťažké večery

meluela
16. mar 2021

@nemcurik mavas aj terapie? Najlepsie je kombinovat lieky spolu s terapiou. Mozno nejake meditacne techniky by si mohla k tomu skusit pridat a tiez znie to banalne a urcite to nie je nahrada adekvatnej liecby, ale kvalitne omega 3 mastne kyseliny maju velmi pozitivny vplyv na depresiu. Drzim palce, nech lieky cim skor zaberu.

nemcurik
autor
16. mar 2021

@meluela nechodim veru na terapie, ďakujem vyskúšam omega 3 mastnu kyselinu ja beriem ako doplnok magnezium 500mg.. dúfam aj ja že doťukneme s dr lieky aby dobre zapasovali ale to sa nedá hned treba prejsť každým vedľajším účinkom ktory trva nejaký ten mesiac..teraz mavam stavy ze sa zosypem každú chvíľu alebo mi prepne nadobro no úzkosť proste 🙄🥴

rikarika
17. mar 2021

@nemcurik ahoj, citala som knihu od ceskeho psychiatra-nespomeniem si jeho meno, ta kniha sa volala vsichni skonci v blazinci a on tam pise, ze psychofarmaka len preplacaju povodny problem, ktory nimi nezmizne a ten treba riesit. Prajem vela sil.

katarina0123
18. mar 2021

Antidepresiva jednoznačne

luccija
18. mar 2021

@rikarika Radkin Honzak psychiater... áno tvrdí, že depresia vznikne vždy z niečoho nenaplnene sny, životná zmena s ktorou bojujeme....zlá adaptácia Výborná kniha odporúčali nám ju v škole
On nehovorí, že AD sú zlá vec, ale skôr o ukludnovakoch ako ich ľudia užívajú pri každom probléme.
@nemcurik aj vieš z čoho máš úzkosť?si unavená, neveríš si, veľké nároky na seba?

nemcurik
autor
18. mar 2021

@luccija mala som ťažké dectvo asi z toho..mne to zacalo pri 2 dieťati rok po narodeni..skor mam úzkosti hlavne telesné ale aj pocitove..teraz pred 2 rokmi sa mi narodila dcera a bum v plnej sile depresia s úzkosťou a aby nebolo malo aj obsesivne myslienky 🥴😵

nemcurik
autor
18. mar 2021

@luccija verim si som pekna zena(teda myslim si😂,) aj zazemie vyborne mam ..mam krasne 3 deti zdrave nic mi nechyba...ale tato pliaga ma prenasleduje z nicoho nic brnenie ruk a pocit na odpadnutie a tie obsesivne myslienky(chvala bohu ich uz nemam)