Ako sa najrýchlejšie zbaviť depresie?
AD
@bebemonika ja sa liečim už 11 rokov na generalizovanu depresiu je to boj veľmi ťažký
@nemcurik Tak to ja kratšie. Prepáč. Držím ti palce. Verím, že bude dobre. Naozaj ti prajem veľa síl.
Ako krestan mozem odporucit co mne pomohlo. Skus sa pomodlit k Bohu a odovzdat Mu co Ta trapi. Uvidis, pomaha to.
@bebemonika je to taka hojdačka raz si hore raz dole..pred 2 rokmi sa mi narodilo dieťa ako sa mi spustilo mlieko tak ma lapla tato mrcha a doteraz saneviem z toho vymotať..v decembri mi menil dr lieky z alventy na patetin + amytriptilin ešte stale som neni ok. Ja mavam ťažké večery
@nemcurik mavas aj terapie? Najlepsie je kombinovat lieky spolu s terapiou. Mozno nejake meditacne techniky by si mohla k tomu skusit pridat a tiez znie to banalne a urcite to nie je nahrada adekvatnej liecby, ale kvalitne omega 3 mastne kyseliny maju velmi pozitivny vplyv na depresiu. Drzim palce, nech lieky cim skor zaberu.
@meluela nechodim veru na terapie, ďakujem vyskúšam omega 3 mastnu kyselinu ja beriem ako doplnok magnezium 500mg.. dúfam aj ja že doťukneme s dr lieky aby dobre zapasovali ale to sa nedá hned treba prejsť každým vedľajším účinkom ktory trva nejaký ten mesiac..teraz mavam stavy ze sa zosypem každú chvíľu alebo mi prepne nadobro no úzkosť proste 🙄🥴
Antidepresiva jednoznačne
@rikarika Radkin Honzak psychiater... áno tvrdí, že depresia vznikne vždy z niečoho nenaplnene sny, životná zmena s ktorou bojujeme....zlá adaptácia Výborná kniha odporúčali nám ju v škole
On nehovorí, že AD sú zlá vec, ale skôr o ukludnovakoch ako ich ľudia užívajú pri každom probléme.
@nemcurik aj vieš z čoho máš úzkosť?si unavená, neveríš si, veľké nároky na seba?

@nemcurik Bohužiaľ je to beh na dlhú trať. Nejde to len tak. Hlavne to treba začať riešiť čím skôr.