Cucflek - ako sa ho zbaviť čo najrýchlejšie?
Ženy prosím rýchlu pomoc 🤦 ja viem že to sem vôbec nepatrí a strašne sa hanbím..... No potrebovala by som sa urgentne zbaviť cucfleku. S priateľom sme sa nechali včera trošku uniesť no a krk mi "zdobí" červený fľak. Vyzerá to otrasne, nechce to zakryť ani make-up na zakryvanie tetovaní. Ako ho čo najskôr a najefektívnejšie odstranim? Ďakujem za každú radu a prajem príjemné sviatky ❤️
@veronikaness pohotovostné lekárne fungujú. Ale úplne najjednoduchšie to vyriešiš rolákom alebo šatkou. Nemáš za čo.
Skúšala som aj šatku. No keby to chcem zakryť musím si ju dať ako bandita 🤦 je voľajako tak vysoko moc :(
@veronikaness nehanbi sa, ja mám cucfleky takmer stále a to mám 40. Ja používam takú hrubú kryciu tyčinku z kozmetiky Pupa. Hoci to ti teraz nepomôže. 😉 Ja to inak neriešim, puritáni nech ťa netrápia. Teda pokiaľ to nepotrebuješ schovať pred manželom. 😉 :D
@veronikaness Nemáš rolák, ktorý má limec až po bradu? Alebo aj ten šál/šatka. Keď tak pozri či nemáš doma nejakú masť na odpuch, aj to by malo zabrať.
@ivkazba no to nie ale sú Vianoce. Návštevy u starkej u ocina 🤦 No proste hanba 😭
@veronikaness aka hanba? si myslis ze starka,ocino a zvysok rodiny cely zivot len nad Bibliou sedeli? Ako si sa potom zjavila ty? 😂
@sadika 😂 no ocino anjelik nebol. Ale ešte v podstate nikto z rodiny nevie že mám nového priateľa, bola som dlhú dobu sama. No a takto im to "oznámiť" fuha 😂
Súhlasím s @alex49 A keby niekto vyzvedal, čo je pod náplasťou, povedať, že nejaký hnisavy vriedik a začnú dávať rady, čo máš na to dávať a odvrátená pozornosť bude dokonale.... 😊
@veronikaness
@veronikaness prelep leukoplastom ze si si strhla znamienko....a hotovo, co koho do toho. 😉
@ivkazba Smiem sa spýtať či vás niekedy bolia tie cucfleky?? Lebo mne priateľ spravil ešte v nedeľu cucflek na krku a len dnes som si na to dala ľad a dosť to bolí (vidno kus od vtedy) len to bolí. Či je to normálne. Nemusím sa báť?🥲

@veronikaness heparoid krém /gél