Ako sa prejavuje a lieči zápal sedacieho svalu?

14. aug 2022

Ahojte baby, mam pocit ze mam ischias. Ake ste prosim mali priznaky a ako ste ho liecili ? Trvalo to dlho ? Mam 29r a do prace teraz potrebujem chodit. Nemozem byt PN.

Moje priznaky: z nicoho nic ma zacala boliet lava noha akoby lytko, zily, cievne vysetrenie vsak bolo ok. Brala som atb ktore mohli sposobit zapal klbu a slachy(medocipirin). Uz to je 2 tyzdne pridala sa akoby bolest kolena spredu az do zadu pod slachu a stehno. Pouzivam zatial len krem flector kedze beriem anopyrin a nevedela som ci mozem aj lieky flector alebo podobne. Tazko sa mi na nohu dostupuje. Ake priznaky ma zapal sedacieho nervu ? Krize ma nebolia. Este som si spomenula ze tyzden pred tym ako mi zacali bolesti sme boli v ladovej jaskyni, bolo horuco ja som mala kratke tricko a na vrchu mikinu, leginy, ale spotila som sa a tricko mi nezakryvalo krize len ta mikina. Moze ist o prechladenie a s tym suviaci zapal? Momentalne som PN po operacii, ale chcem ist na ortopediu, resp. Neurologiu.

luccija
14. aug 2022

Nemusi to byt ischias...z tepla si isla do chladu...chod k neurologovi.Flector je dobry mozno guajacuran je bez predpisu na uvolnenie svalstva.

viestta
14. aug 2022

Ischias je zápal sedacieho nervu, nie svalu

autor
14. aug 2022

@viestta prepac ano mala som na mysli nerv

macikovaiveta
14. aug 2022

Natri sa mentolovou mosťou a do deky večer

pelikan
10. mar 2023

Ahoj, prosim ťa bol to nakoniec zápal sedacieho nervu? Ako dlho ti trvalo kým sa bolesť vyliečila? Brala si nejaké lieky? Ja mám presne tieto príznaky ako ty, najprv som myslela že kŕčové žily, ale cítim aj koleno a zo zadu stehna ma to už hrozne boli, kríže tiež nebolia. Ďakujem