icon

Ako sa prejavuje cukrovka?

yanka239
19. jan 2014

Bojím sa, či nemám cukrovku. Stále som smädná a pritom pitný režim dodržiavam, pijem len vodu a bylinkové čaje. Čím to môže byť? Ďakujem za všetky odpovede a názory.

Strana
z2
dilino
16. apr 2019

ahoj môj brat 33 ročný teraz ochorel tiež smäd, bolesť nôh malatnosť bol minuleho roku koncom roka v nemocnici pokiaľ tam bol tak mu davali male dávky inzulinu a infuzie a ked prišiel domov mal pokoj dva mesiace a chytil ho ale že otrasny inzulinovy zachvát mal tu hypoglyemiu nič by s anebolo stalo keby mu v minulom roku nasadili inzulin teraz je na tom tak že cukor ma 40 museli mu dať inzulin 4 krát do dňa plus lieky na cukor taku strašnu ma ale priznaky začali smäd, bolelei ho nohy,moč sfarbený do hneda cukrovka ked je neliečena môže dôjsť aj k najhoršiemu normálne isť k lekárovi nech ti vezme krv na cukor a potom uvidiš čim skôr pôjdeš tkým lepšie pre teba choroba sa nerozpukne tak to je ako pri každej chorobe čim skôr ideš tým je šanca na lepšiu a rýchlejšiu pomoc.

thunderdome
26. nov 2024

Ty vole že viac ako 10 ročná téma. Ale díky, pomohli ste. Polovicu príznakov mám aj ja. To časté močenie a smäd. Ostatné nie.

Strana
z2