Ako sa správne pripraviť na magnetickú rezonanciu?
Pozdravujem, ako sa obliecť na Magnetickú Rezonanciu? Idem o týždeň prvýkrát a chcem vedieť, ako sa nachystať. Je tam chladno?
Podla toho čo ti budú robiť,možno ta aj vyzlecu,podprsenka bez kostic je fajn
Podla toho čo ti budú robiť,možno ta aj vyzlecu,podprsenka bez kostic je fajn
@minenkaa načo by ju vyzliekali 🤦🏻♀️
Aurorka stačí ti tričko a kraťasy. Nič kovové, podprsenku možno športovú bez kovového zapínania
Náušnice tiež dole
Chladno nie je, však nie ai v mrazaku a nebudeš tam 3 hodiny
Športovú podprsenku, tričko, legíny alebo nohavice bez kovov.
Bude ti skôr teplo. Vyslovene si telo vyhreješ. Ja som bola tento rok 2x. Raz krížová chrbtica, raz krčná. Ako píšu baby, daj si tričko a nejaké ľahké nohavice. Pokojne aj krátke nohavice môžu byť. Nesmieš mať nič kovové na sebe. A neodporúča sa ani make-up.
Na MR brucha chodim pravidelne. V kabinke sa prezleciem. Mam tricko, bez strasu, bez kovovych doplnkov. Podprsenku si dam dole. A dlhe lahke nohavice na gumku, ziaden zips a ponozky.
@zuzap33 mobil, peňaženku si mám nechať v aute, či sa dá tam niekde odložiť?
Prezliekat sa budete v samostatnej skrinke, tam si vzdy nechavam vsetky veci. A pred vysetrenim treba predlozit aj obciansky kvoli identifikacii
Je to ako keď ideš na RTG, zatiaľ som vždy zažila kabínku na prezlečenie a odloženie vecí. Mne robili MR mozgu, mala som tielko a tepláky také slušné, podprsenku som dala dole. Nesmieš byť nalíčená a náušnice, aj gumička do vlasov s kovovou sponkou musia dole.
Mne zima nebola, len mi bolo hrozne dlho, po pol hodine mi pichli kontrastnú látku a potom ešte cca 15 minút. V minulosti keď som bola na MR, dostala som slúchatká s rádiom, to bolo super. Aj to zbehlo rýchlejšie aj nebol ten zvuk MRka taký klaustrofobický…
Bola som pred mesiacom, bavlnene tricko som mala a bavlnene kratasy od pyzama. Pan co bol vedla v kabinke, dostal jednorazoveho anjelicka, lebo nemal nic vhodne. (ano, viem, lebo krical ba sestricku ci otvorenym dopredu)
Nie je vôbec pravda, že nemôžeš byť nalíčená. Ja som bola vždy nalíčená aj iné ženy v čakárni a nebol problém. To je ešte z minulosti keď makeup produkty obsahovali kadejaké ťažké kovy. Dnes už nie je problém
Nic kovove nesmies mat ani na obleceni, ziadne gombiky pravky, to je cele. Normalne som mala slusne leginy, sportovu podprsenku a tuniku.

Na MR brucha chodim pravidelne. V kabinke sa prezleciem. Mam tricko, bez strasu, bez kovovych doplnkov. Podprsenku si dam dole. A dlhe lahke nohavice na gumku, ziaden zips a ponozky.