Ako sa zbaviť afty?
Používam propolis a citrón. Mam ich dosť často, už od detstva. Dá sa toho úplne zbaviť? Čo je príčinou ich vzniku? Ďakujem.
.
@abigeilleo310 tiež mávam afty od detstva, začala som užívať optimun spray a začala som si všímať že sa mi už neobjavuju
Ide o chronicke ochorenie sliznice ustnej dutiny. Neustale tvorenie aftov spôsobuje aj nedostatok zeleza, kyseliny listovej a vitaminov skupiny B. Ale tak isto oslabena imunita. Pracujem s produtkami, ktore by ti mohli pomoct. Ak chces napis mi spravu 😉
Pomaha dlhodobo brat B complex, aspon mne to pomohlo a aj u akutnych aft to pomoze.
@abigeilleo310 citron by som vobec nedavala.je velmi drazdivy. Praveze sa vyhybat stiplavemu, citrusom a pod. A podporit imunitu , vela Cvit a Dvit a Bkomplex. v lekarni mavaju geliky so znecitliv.ucinkom.ale imunita je zaklad

@abigeilleo310 oslabena imunita alebo zapal v ustach resp. zubne kazy..mne vzdy pomohol Corega gel, ten co sa dava pod zubnu protezu. Trochu si ho natries na aft a ten vytvori taky ochranny obal..malo by to zmiznut