Ako sa zbaviť extrasystol a zlepšiť spánok?
Zdravím má ešte niekto tu problém s extrasystolami ja roky raz horšie raz lepšie dni momentálne má to budí zo spánku potom už neviem zaspať beriem roky aj lieky na srdce betablokator aj na tlak no tohto sa neviem zbaviť roky možno aj 15 rokov otravuje to život strašne aj psychiku keď ma niekto skúsenosti podeľte sa ďakujem.
@miky90 magnezium taurat, meditacia, relaxacne dychanie a viem ze to bude blbo zniet ale nevsimat si ich. Mne zo zaciatku robili peklo zo zivota. Stacilo aby som zacitila jednu a premohla ma panika. Teraz si odkaslem, zmenim polohu, ak neprestava dam si magnesol a hlboke dychanie. Toto vacsinou zaberie
@miky90 magnezium taurat, meditacia, relaxacne dychanie a viem ze to bude blbo zniet ale nevsimat si ich. Mne zo zaciatku robili peklo zo zivota. Stacilo aby som zacitila jednu a premohla ma panika. Teraz si odkaslem, zmenim polohu, ak neprestava dam si magnesol a hlboke dychanie. Toto vacsinou zaberie
@miky90 Ja spolupracujem s laboratóriom na analýzu vlasov to by ti vedeli pomôcť keďže by si mal konzultáciu s jedným gastronitologom z čiech online. Ten by ti potom povedal čo a ako, čo ubrať a čo pridať. Mám známu ktorá brala 30 chemických tabliet, zlyhávali jej obličky a hovorili jej že nemôže mať deti. Teraz maximálne na tlak a má 2 zdravé deti. Na tvojom mieste by som nad tým považoval. Kľudne mi napíš na mail michalpolak10@gmail.com ak by si mal viac otázok.

@miky90 AD