Ako sa zbaviť opakujúceho sa svrabu?
Ahojte. Neviem sa zbaviť svraba. Nakazila som sa pravedpodobne v nemenovanom hotely v Poprade a od vtedy sa mi 4x vrátil… všetko som robila podľa lekárky ale som už zufala.
Bojoval s tým niekto? Ako sa toho zbaviť? Je to príšerný pocit aj fyzicky aj mentálne..
Infectoscab natrieť na celé telo (každý milimeter okrem hlavy), všetko prať aspoň na 60stupňov, vankúšiky a veci, ktoré sa prať nemôžu, šupni na 3 dni do mrazničky. Ruky aj celé telo umývaj v dezinfekčných prostriedkoch a 5 dní sa natieraj sírovou masťou. Všetky povrchy dezinfikuj niekoľkokrát denne. Ja som sa toho zbavila za 2 týždne.
@anonym_6b94b1 toto všetko som zakaždým podstúpila a furt sa to vrátilo.. nerozumiem čo môže byt problém
Koberce, pohovku denne vysávaš, striekaš dezinfekciou? Nemá niekto v tvojom okolí a nelieči sa? Že to opäť prenesie na teba?
Zabudla som, Ivermectin tabletky berieš?
Inak tiež máme taký problém v rodine nechápem čo sa to deje v živote to nebolo
Tam asi len vyhodit celu domacnost a pol roka but pod dohladom lekarov na ivermectine. Tak sa to robi aj vo veterine ked neni ina moznost. Jedine budes chodit kazdy mesiac na odber krvi skrz pecenove a oblickove hodnoty
Tam asi len vyhodit celu domacnost a pol roka but pod dohladom lekarov na ivermectine. Tak sa to robi aj vo veterine ked neni ina moznost. Jedine budes chodit kazdy mesiac na odber krvi skrz pecenove a oblickove hodnoty
@anonym_6b94b1 ano a ano, o tom že by to mal neviem. Jedine žeby to v robote tajili ..🥲
@anonym_6b94b1 nie, nedali mi ich a je to na predpis čiže ani neviem kde zohnať..
@kiki68 achjaj.. no tento krat vyzerá že to zabralo tak uvidíme. Ale akonáhle ma niečo začne čo len bežne svrbiet som uz komplet na nervy..
@anonym_6b94b1 toto všetko som zakaždým podstúpila a furt sa to vrátilo.. nerozumiem čo môže byt problém
@anonym_autor Mám ten istý problém a som tiež už zúfalá. Je to veľmi náročné fyzicky, psychicky. Skúšala som okrem liekov, mastí aj rôzne éterické oleje. Mám to aj na hlave a tváry. Vyrážky momentálne nemám.

Infectoscab natrieť na celé telo (každý milimeter okrem hlavy), všetko prať aspoň na 60stupňov, vankúšiky a veci, ktoré sa prať nemôžu, šupni na 3 dni do mrazničky. Ruky aj celé telo umývaj v dezinfekčných prostriedkoch a 5 dní sa natieraj sírovou masťou. Všetky povrchy dezinfikuj niekoľkokrát denne. Ja som sa toho zbavila za 2 týždne.