icon

Ako sa zbaviť opakujúcej sa choroby?

michala001
14. okt 2025

Už mi to leze na nervy ale už zhruba mesiac sa stále dokola cítim týždeň zdravá, potom zasa chorá, ale nie velmi, akože dá sa s tým fungovat, ale furt je to začne ako škrabanie v hrdle, nepríjemné, niekedy triaška, ale bez reálnej teploty, potom prejde do kašla a furt mi tečú sople, 2-3 dni som zdravá a zasa znovu už 3x, dávam si isoprinosine, sinupret, čo mi dala lekárka aj vitamíny, ale furt sa to vracia. Ja potrebujem byť normálne zdravá do školy aj na brigádu a nie furt toto riešiť, hore dole sa vracia a nič nezaberá totálne, potrebujem s tým skončiť raz a navždy. A nie také, že choď k lekárke, tam 4 hodiny nebudem čakať medzi tými covidovými bez rúška a keď mu poviem dajte si rúško, tak som sprostá sopláčka a dezolátka aj v autobuse kýchajú kašlú ani si nedajú ruku pred ústa a potom takto vypadám, čo vám zabralo, ako ste sa dostali z toho?

taktotedanie
14. okt 2025

@michala001 vytery a normalne vysetrenie lekara
Sinupret mi nikdy nezabral mimochodom
Skus primatux a koloidne striebro sprej do nosa a hrdla a ries normalne lekara s vytermi a vysetrenim nie pchat do seba vitaminy ktore evidentne nezaberaju lebo problem je asi vaznejsi
Ty si daj respirator a na druhych ludi nezazeraj a nepoucuj

siska53
14. okt 2025

@michala001 Hlavne so daj rusko ty, inych neries. Mala by ta poslat na imuoalergologiu a su aj take ze bronchovaxon a aj nieco na r... na podporu imunity. Vie ti to dat aj obvodacka.

anonym_75c69d
14. okt 2025

ludia su nepoucitelni. prave vsetky tie opatrenia ako ruska a pod sposobili to zhorsovanie imunity. s inf. chorobami sa nebojuje zvonka - vyhybanim sa infekciam mechanickou zabranou ci dezimfeciou. boj ma vychadzat zvnutra zlepsovanim imunity, ktoru si musime budovat, ktora sa nesmie setrit.

velmi casto sa stretavam s chorymi a byvam chora obcas, max 1x rocne.

diaszoky
15. okt 2025

@michala001 ist na imunologiu. Nassdi liecbu. Ak ten sajrajt brat nechces skus cagu sibirsku mne po 4rokovh upravila imunitu tak zr som nemusela brat lieky na imunitu priroda orekonala chemiu