Ako sa zbaviť pretrvávajúcich zápalov dutín?
Ahojte dievčatá , už dva mesiace som chorá - chytila som niečo od malého zo škôlky . Výter z hrdla u Dr. negatívny - vybrala som už ANTB na zápal dutín pred mesiacom a stále mám plný nos a hlieny . Nemáte niekto skúsenosti alebo rady ako sa toho hnusu zbaviť ? Už som skúšala fakt veľa vecí a nič :(
mne sinupret forte vzdy spusti aj sople , o ktorych som netusila
no ak si mala aj ATB, tak skús ešte ako ti radili baby - ten výplach nosa je super vec a plus buď sinupret alebo kalobu a ak ti to nepomôže, tak smer DR opäť a vypýtať si výmenný na ORL a keď tam nič, tak tiež ešte na imuno-alergológiu
@verkaba naparovanie slanou vodou 2-3denne pocas jedneho tyzdna.
@verkaba Nedám dopustiť na prírodné probiotiká Laktera. Kombinácia s kapsulami s ružovým olejom je aj na dýchacie cesty. Naši pri chorobe len toto užívajú a lieky nemali...roky. Bol o nich aj dokument, pozrite
www.ceskatelevize.cz/porady/14806023280-ja-lact...
@verkaba Nedám dopustiť na prírodné probiotiká Laktera. Kombinácia s kapsulami s ružovým olejom je aj na dýchacie cesty. Naši pri chorobe len toto užívajú a lieky nemali...roky. Bol o nich aj dokument, pozrite
www.ceskatelevize.cz/porady/14806023280-ja-lact...
@daves môžeš dať aj link, keď píšem v kombinácii s kapsulami s ružovým olejom? ďakujem
Páči link na kapsulky
https://bulgaricus.sk/produkty/rad-laktera/lakt...
Ideálne užívať spolu s práškom
https://bulgaricus.sk/produkty/rad-laktera-plus...
Mrknite ten dokument. Fakt dobrý!
Páči link na kapsulky
https://bulgaricus.sk/produkty/rad-laktera/lakt...
Ideálne užívať spolu s práškom
https://bulgaricus.sk/produkty/rad-laktera-plus...
Mrknite ten dokument. Fakt dobrý!
prosím ťa a objednávaš to aj z tej stránky? a fakt to je dobré, keďže aj cena nie je nízka..
@daves
Pri zápale dutín sa výplachu vôbec neodporúčaju,kvôli prenosu infekcií do vnútorného ucha. Máš iba výtok z nosa,či upchaté dutiny a nevieš vôbec dýchať. Je ten výtok pachnuci a sivo-zlty? Bola si na ORL? Ja som mala veľké problémy s dutinami aj s bolesťami. Nakoniec mi zistili veľký zápal, úplne zahnisane dutiny, polypy v nose a zhrubnutú sliznicu. Bola som na operácii. A ani teplé obklady sú není vždy dobre.
Pri zápale dutín sa výplachu vôbec neodporúčaju,kvôli prenosu infekcií do vnútorného ucha. Máš iba výtok z nosa,či upchaté dutiny a nevieš vôbec dýchať. Je ten výtok pachnuci a sivo-zlty? Bola si na ORL? Ja som mala veľké problémy s dutinami aj s bolesťami. Nakoniec mi zistili veľký zápal, úplne zahnisane dutiny, polypy v nose a zhrubnutú sliznicu. Bola som na operácii. A ani teplé obklady sú není vždy dobre.
@angela85 denne si vyplachujem nos morskou vodou a nič stále je tam toho veľa , nieje to výtok ,ale upchaté dutiny aj ucho ma bolelo ,ale to po antb prešlo len tie dutiny sú stále plne. Nebola som zatiaľ na ORL iba u obvodnej .Obklady som nedávala ,ale nahrievala som si to soluxom.
Ja presne tak isto. Plny nos, zapchate dutiny, sople ani dnu ani von. Uz mesiac sa trapim. CRP som mala nizke. Doktorka vravi, ze to moze byt alergia a dala mi lieky. Naparovanie mi neodporucala ani nahrievanie.
Ja presne tak isto. Plny nos, zapchate dutiny, sople ani dnu ani von. Uz mesiac sa trapim. CRP som mala nizke. Doktorka vravi, ze to moze byt alergia a dala mi lieky. Naparovanie mi neodporucala ani nahrievanie.
@stankadu mne dala dr aj lieky na alergiu,ale ani to nepomohlo
@stankadu mne dala dr aj lieky na alergiu,ale ani to nepomohlo
@stankadu
@verkaba ženy ja to isté. Už mesiac, začalo to angínou, po atb 2 dni dobre a malý doniesol (čerstvý škôlkar) domov nejakú virózu, on bol za týždeň fit a ja už 3 týždne soplím, bolí/škriabe ma hrdlo, kašlem (teraz už vlhko), výtery negat., crp do 12. Porazí ma, cítim sa proste choro. Ale vraj toto sú tie škôlkarske bacily ☹

@verkaba ahoj, ak si este neskusala poradim vyplach nosa konvickou, inhalator, kaloba, sinupret, vitamin D, nejaky imunomodulans - v tom sa moc nevyznam, mozno betaglukan atd. a probiotika. Tie detske sople sa vo vseobecnosti tahaju aj tyzdne