Čo vám pomohlo na zápal prínosových dutín?

anicka2626
23. okt 2023

Dobrý ,chcem sa opýtať čo vám pomohlo na zápal prínosových dutín
Už skoro dve mesiace je to čo s tým bojujem vybrala som 3 balíky antibiotík ,sirup,kvapky do nosa a stále mám plnú hlavu hkienov zalahnute y
Uši neskutočne nahrievam aj soluxom aj šumivé prášky do vody beriem čo majú ten hlien zničiť no.mic strašne ma trápia tie uši a tlak v hlave ak mám zaliahnute
Prosím už neviem či mám robiť ábo sa to vyliečilo
Ďakujem

nikpa
23. okt 2023

@anicka2626 mne po niekoľkých týždňoch trápenia pomohol až Nasonex. Patrí medzi kortikosteroidy tak som váhala či to ozaj potrebujem ale dala som si a za pár dní sa mi uľavilo.

pe_mi
23. okt 2023

@anicka2626 nemala si covid,vraj teraz poniektorí mali zápal uši,stredného ucha a prinosove dutiny.pomoct však neviem.nech to skoro prejde!

taktotedanie
23. okt 2023

Sinupret, Solmucol nieco z toho
Pridat antihistaminikum, pridat aescin na odpuchnutie sliznice, hlieny neustale smrkat von

letfenixa
23. okt 2023

@anicka2626 Sinupret, preplachovanie konvickou.

monro
23. okt 2023

Môj syn to mal na jar a skutočne mu pomohlo až preplachovanie konvičkou.

kikavadi
23. okt 2023

Tiež sa prihovaram za preplachy nosovou konvickou. Neskutočne to vie pomoct. A.dobre by bolo aj inhalovat Vincentku napríklad.

renatka100
23. okt 2023

@anicka2626 zapal dutin sa nesmie preplachovat konvickou pozor na to! Bezne sople ano ale toto pomoze len naparovanie - tymian, kamily, slana voda 3 x denne. Uniflox atb lokalne si skusala? Do nosa a ucha ak nepomohli 3 celkove. Solmucol a kvapky do nosa najlepsie su aj vibrocil je tam aj na odpuchnutie sliznice a plus od lekara vy pomohlo aj aerinaze tabletky. Drzim palce je to velmi neprijemne poznam za posledny tok som to mala tiez viac krat.

complyc
23. okt 2023

@anicka2626 solux vynechaj. Ja ked si nahrievam hlavu lampou, keď mám toto čo ty mi ide hlavu rozdrapiť. Mne pomohlo niečo slané. Čipsy znie to zvláštne však? Že čipsy. antibiotiká ti tak rozbiju trávenie a tam vzniká imunita. Možno by ti pomohlo vyliečiť sa z liečby, z tych antibiotík
podpor trávenie, telo nadobudne silu a vylieči sa. Pokial tri antibiotiká nezabrali a pokial išlo o rôzne, znamená to že boli zbytočné. Pi čaje bylinkove, ale hlavne nie teekanee a iné farby laky. Niečo ľahké na trávenie myslím jedlo a krk si natri voltarenom zo zadu. Voltaren totižto obsahuje diklofenak a presne ten je aj v glimbaxe sprej do hrdla. Pokial z teba vsetko vyteká je to lepšie ako zadná nádcha. Nech ti pán Boh požehná.