icon

Ako sa zbaviť strašného zahlienenia po jedle?

6. aug 2024

Stáva sa mi že len čo dojem , musím chrchlit a vypluvat hlieny lebo ich mám strašne plny krk… keď čo najviac povypluvam, je troska lepšie. Nechápem čím to môže byt ? Mám ich aj len tak počas dňa, často musím chrchlit a ťahať ich z toho krku … (ospravedlňujem ss za nepríjemnosť ) ale už som z toho na nervy … na alergológii som bola. Mám to uz niekoľko rokov…

kacena4
6. aug 2024

a pľúcne?? moze to byt z alergie na jedlo ale aj chochp ci nieco podobne

bolcari
6. aug 2024

Reflux? Robi sa ti to po každom jedle alebo iba po niektorom? Kyslé, kysnuté jedlá, plnotučné mliečne,
paradajky či kakao to zhoršujú...

danielahamar
6. aug 2024

Reflux

tinka_1807
6. aug 2024

Reflex, alergia. Mojej mamke tiež zistili reflux až po päťdesiatke

autor
6. aug 2024

No neviem si odsledovať lebo sa mito robí skoro po všetkom.
Vlastný kvaskovy bezlepkovy chlebík som si dala s domácou kačacou pastetou + uhorku a toľko hlienov len čo som dojedla …

danielahamar
6. aug 2024

Mne bezlepkové veci robia veľmi zle na žalúdok.

autor
6. aug 2024

@danielahamar domáci prirodzene bezlepkovy kvaskovy chlebík? Nemyslím si že je na tom niečo zle, práve naopak…

vakatko
6. aug 2024

Kandida ??

isis234
6. aug 2024

Lekárka nech ti zoberie krv - vyšetrenie plúc... ona bude vedieť na aký rozbor pošle krv

danielahamar
6. aug 2024

Musíš jesť bezlepkové veci? O to tu ide, nie,či je zdravy

martinastaj
6. aug 2024

Ja to mám z histamínovej intolerancie, neustále zatekanie hlienov, skúste si dat zistiť

hanaxxx
6. aug 2024

Pises, ze si bola na alergologii - nezistili ti ziadnu alergiu a nedali ziadne lieky?

autor
6. aug 2024

@danielahamar ty asi nemáš moc pojem o zdravom stravovaní…
Áno musím jest , mám Celiakiu , ale už aj keby nemusím je vždy lepšie pohankovo ryžový chlebík z kvasku … ako kúpený psenicky z drozdia … či to musíš či nemusíš 🙂 na tom ti nemá čo bezlepkove škodiť, nieje to spracovaný polotovar z bezlepkovych mixov 🙂

autor
6. aug 2024

@hanaxxx žiadnu, nič mi nedal 🤔

autor
6. aug 2024

@martinastaj na hadici mi zistil že mi DAO pracuje na 60% , čo je vraj ešte dosť dobre … ale nejedavam aj tak moc vysoko histaminovo

siska53
6. aug 2024

Nemozes mat histaminovu? Ja take mavam kvoli nej...

danielahamar
7. aug 2024

Skôr ty nechápeš, čo píšem ja asi ideš si svoje,že stravu máš super a možno vôbec nemas

alickapusinka
7. aug 2024

aj cisticka fibroza to môže byť.

autor
7. aug 2024

@danielahamar tak mi to vysvetlite teda keď to nechápem , prosím ta ? 🤔

autor
7. aug 2024

@alickapusinka zistili by to na RTG pľúc ? Pripadne spirometrii?

alickapusinka
7. aug 2024

RTG áno ale na spirometri asi nie

autor
7. aug 2024

@alickapusinka tak to mi robili