Ako sa zbaviť svrabu?
@liana55 Asi pomocou príslušných medikamentov. Jak inak? Vzdychanim ohľadom jedenastej čakry sa ich nezbaviš.
Na tele tou masťou, doma všetko vydezinfikovať, kľučky, vypínače, povrchy, všetko jednoducho. Všetko vyprať na vysokej teplote, prežehliť a čo sa dá na niekoľko dní do mrazničky.
v lekárni ti namiešajú špeciálnu masť s prídavkom síry, ktorú treba natierať všetkým členom rodiny komplet na celé telo vždy večer pred spaním po sprche. áno, bude z toho všetko mastné, aj to páchne, ale aj tak budeš musieť všetko oprať na vysokých teplotách. Masť ti musí predpísať infektológ. a tiež určí, či je to vôbec svrab.
Mast ti predpise kozna, ale maj istotu ze jevto svrab ja som mala imunitnu reakciu na kovid a povedali, ze mam svrab pritom nik doms nic nemal som skoncila na tri tyzdne s atb a v obvazoch
Musis k lekarovi, predpise krem a tabletky. Doma vsetko dezinfikovat, prat. Do prania tiez dezinfekciu. Dva tyzdne budes mat velmi prisny rezim. Kamos mal z dovce svrab a tak viem aky bol postup. Hned s tym padil k lekarovi.
treba urcite dr. Tento tyzden to aj v spravach davali ze je to rozsirene.
Musis k lekarovi, predpise krem a tabletky. Doma vsetko dezinfikovat, prat. Do prania tiez dezinfekciu. Dva tyzdne budes mat velmi prisny rezim. Kamos mal z dovce svrab a tak viem aky bol postup. Hned s tym padil k lekarovi.
@kiki68 a nevieš, kde bol a dovči? lebo my sme si to tiež zrejme priniesli zo zahraničia....

mudr si bola ?
všetko vyprat, komplet vyčistit doma