Ako sa zbaviť vyrážky na viečku oka?
Dobrý deň . Chcem sa opýtať , ako sa zbaviť ,,vyrážky “ na viečku oka . Dosť mi to vadí a neviem čo s tým mám spraviť . Je to tvrdé na dotyk . Za každý radu a pomoc vopred ďakujem 🙂

Nebude to zrniečko či ako sa to vola? Šla by som na kožné alebo očné
Do toho zasiahne len ocny lekar.
@elchapo to je milia pravdepodobne - rozmazanejsia fotka sa uz nahrat ani nedala… 🤷🏻♀️ ale teda ak to je milia tak niekolko rokov pekne vypestovana
Maloktora kozmeticka to bude riesit kedze oni do tychto milii nemaju odvahu sa pustat kedze je to oko, hlavne tie s menej skusenostami ale najdu sa aj sikovne
Kozny na ambulancii no neviem dopredu povedz o co sa jedna a ci ti to vedia hned poriesit
Ocny na ambulancii tiez neviem dopredu povedz o co sa jedna- ja osobne to na ambulancii nerobim
To bude lipom, teda taký tukový útvar. Smer očné
Toto iste som mala. Je to jacmen. Treba ist k ocnemu, mne dal kvapky/masticky ale nepomahali mi, tak mi pichol ihlu do oka a pekne to zmizlo.
@elchapo ja som to mala tiez. Trvalo to rok a pol. Nebolelo to len to pnulo. Pocas mesacneho pobytu pri mori to zacalo pobolievat a ani neviem ako to zmizlo.
@elchapo ak je to milia... Taká tvrdá guľka čo sa zvykne robiť okolo očí , tak obyčajná ihla od striekacky, je mega ostrá, prerezat kožku a vybrať. nie je hlboko,je pod povrchom pokožky, bude to lahke. To môžete aj sama alebo partner. Ja by som to robila radšej sama. Je to na viečku a dá sa to celkom pohodlne chytiť a zaistiť aby si človek nepichol aj do oka. Takže bacha na to . Okolo očí ak sa mi urobí nejaká mala milia to takto riešim vždy ja sama, lebo cítim čo robím. Nikdy som sa neporezala , ide to absolútne v pohode

Išla by som na kožné.