Ako sa zbaviť zaseknutého hlienu v krku?
Prosím vás pomôžte už od rána tam je som zúfalá. Vzadu v krku je hlien nejde vyfukat nejde zhltnúť ani vykašľať. Pila som vody dosť aj použila kvapky do nosa ze možno zvlhne.. Absolútne sa nehýbe. Neviem co s tým neskutočne ma to vytáča. Tento týždeň od pondelka mam tlak v dutinách zelené hlieny zajtra už idem k Dr. Už je to lepšie no toto brutálne zavadzia, potrebujem sa toho zbaviť ak sa dá hneď. Ďakujem
@anonym_autor Mozno by pomohlo nahriatie, vtedy sliznice odpuchnu a nejake hlieny sa mozu rozhybat. Ja som tak urobila pred par dnami a pomohlo.
Vyvolať zvracanie. Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob keď ti hlien prekáža.
@anonym_autor velke mnozstvo tepleho (vychladeneho na hltavo pitelnu teplotu) caju si skusala? Aby to uvolnilo teplom aj velkym prietokom.
Chod do lekarne...odporucia ti nieco na rozpustanie hlienu. Solmucol si brala ?

Ak sa ho potrebuješ (resp. chceš) zbaviť hneď-hneď, asi najrýchlejšia cesta je privolať si zvracanie. Bude ti vo výsledku z toho horšie, budeš z toho nejakú dobu slabá ale zase si na istotu prečistíš hrdlo... a všetko ostatné. Odporúčať to neodporúčam, ale tiež viem aké je to existovať s niečím v krku čoho sa nemôžeš zbaviť konvenčnou cestou.