icon

Ako sa zbaviť zaseknutého hlienu v krku?

23. okt 2025

Prosím vás pomôžte už od rána tam je som zúfalá. Vzadu v krku je hlien nejde vyfukat nejde zhltnúť ani vykašľať. Pila som vody dosť aj použila kvapky do nosa ze možno zvlhne.. Absolútne sa nehýbe. Neviem co s tým neskutočne ma to vytáča. Tento týždeň od pondelka mam tlak v dutinách zelené hlieny zajtra už idem k Dr. Už je to lepšie no toto brutálne zavadzia, potrebujem sa toho zbaviť ak sa dá hneď. Ďakujem

cyneric
23. okt 2025

Ak sa ho potrebuješ (resp. chceš) zbaviť hneď-hneď, asi najrýchlejšia cesta je privolať si zvracanie. Bude ti vo výsledku z toho horšie, budeš z toho nejakú dobu slabá ale zase si na istotu prečistíš hrdlo... a všetko ostatné. Odporúčať to neodporúčam, ale tiež viem aké je to existovať s niečím v krku čoho sa nemôžeš zbaviť konvenčnou cestou.

marianarem
23. okt 2025

@anonym_autor Mozno by pomohlo nahriatie, vtedy sliznice odpuchnu a nejake hlieny sa mozu rozhybat. Ja som tak urobila pred par dnami a pomohlo.

maddie1711
24. okt 2025

Vyvolať zvracanie. Najjednoduchší a najrýchlejší spôsob keď ti hlien prekáža.

madeincssr
24. okt 2025

@anonym_autor velke mnozstvo tepleho (vychladeneho na hltavo pitelnu teplotu) caju si skusala? Aby to uvolnilo teplom aj velkym prietokom.

krasnavila
26. okt 2025

Chod do lekarne...odporucia ti nieco na rozpustanie hlienu. Solmucol si brala ?