icon

Ako sa zbaviť závratov spôsobených psychikou?

24. máj 2025

Ahojte prosím Vás, ako sa zbaviť zavratov ktoré vznikajú zo psychiky ? Nemáte nejaké typy ? Chodím aj na terapie zatiaľ sa snažíme nájsť príčinu. Neskutočne ma to obmedzuje. Viem fungovať ale občas je mi až tak nevoľno od žalúdka.
Závraty by som pripísala že ako keby plávam proste občas to mám a občas nie. Hlavne keď si sadnem a nič nerobím dosť nato myslím. Budem vďačná za každú radu.

deti95060810
24. máj 2025

pomôžu ti lieky ad... užívaš?

marianarem
24. máj 2025

Tiez myslim, ze v tomto pripade AD, kym nezaberie terapia.

autor
24. máj 2025

Ďakujem za odpovede, AD teda neberiem ani som nikdy nebrala mám pred tým respekt aj ked viem že to pomáha výrazne zlepšiť život. No som zúfalá tie závraty mi spôsobujú slabosť únavu nevoľnosť tak som len chcela nejaké možno rady ako tá aspoň zatiaľ od toho odpútať.

roxy2
24. máj 2025

Ako vieš, že je to zo psychiky?

nika23t
24. máj 2025

Absolvovala si aj nejaké iné vyšetrenia? Neurológia, ORL napr...
Ja by som zatiaľ lieky vynechala, kým nezistis príčinu.

jonci
25. máj 2025

Mne pomáha Vertigoheel ktorý je presne na toto ale je to len voľne dostupný homeopaticky liek takže možno je to len čisto placebo,, každopádne mne pomohol

katulienkax
25. máj 2025

To je uzasne ako lekari radi vsetko zhadzuju na psychiku, nechce sa im patrat po diagnoze. Moju znamy posielali na masaze a do roka umrela na rakovinu

zuzanockamt
25. máj 2025

Autorka
Dobre robíš, že máš pred AD rešpekt. Tu je to pre niektorých prvá voľba. Vyskúšaj ešte iné vyšetrenia - neurológia, ORL. Aj tam môže byť problém.

smilingwoman
25. máj 2025

Ahoj, ja momentálne riešim ten istý problém. A tiež mam rešpekt pred AD. Ak chceš napis mi. 🙂

andymady
25. máj 2025

Nie je to urcite rada nad zlato, ale uzivas Magnerot? Take stavy mozes mat sposobene aj nedostatkom horcika. Pridala by som D vit . https://etabletka.sk/obchod/ibsa-vitamin-d3-200..., tyzden sa berie Magnerot 3x 2 tbl.

smilingwoman
25. máj 2025
@katulienkax

To je uzasne ako lekari radi vsetko zhadzuju na psychiku, nechce sa im patrat po diagnoze. Moju znamy posielali na masaze a do roka umrela na rakovinu

@katulienkax no to je strašné . Je mi to luto. a nerobili jej ani odbery ? Nič?

majka12071994
25. máj 2025

Dobrý deň. Toto iste som mala aj ja,ako keby som plávala nemohla som nikde chodiť.. išla som ku všeobecnej popísala som jej príznaky a predpísala mi vinpocetin zle prekrvenie mozgu užívala som to a všetko bolo v poriadku.. už mi nebolo nič veľa šťastia vak prajem

bielasovicka
25. máj 2025

A neberieš nato žiadne lieky?

autor
25. máj 2025
@bielasovicka

A neberieš nato žiadne lieky?

@bielasovicka dávam si len magnezium, ale či to pomáha netuším .. občas áno ale aj nie …

autor
25. máj 2025
@majka12071994

Dobrý deň. Toto iste som mala aj ja,ako keby som plávala nemohla som nikde chodiť.. išla som ku všeobecnej popísala som jej príznaky a predpísala mi vinpocetin zle prekrvenie mozgu užívala som to a všetko bolo v poriadku.. už mi nebolo nič veľa šťastia vak prajem

@majka12071994 a už sa vám to nikdy neopakovalo ?

majka12071994
26. máj 2025

Nie neopakovalo

majka12071994
26. máj 2025
@majka12071994

Nie neopakovalo

@majka12071994 zavraty znikaju väčšinou z tlaku nízkeho alebo nedostatočného zásobenia mozgu krvou...dôvodou môže byť viacero...ale to co píšete vy som mala aj ja predpísala mi a mala som pokoj odvtedy