Ako sa zotaviť po vysokej horúčke a slabosti?
Ahojte táto chrípka alebo vírus či čo to koluje prekonali ste to už? Môj syn áno a teraz ja. Od utorka som v horuckach 40 včera prešli a už tri dni sa mi krúti hlava a mám slabosť v nohách a v rukách nechutí mi jesť. Niesom schopná nič ledva prejdem na wc. Manžel už dnes ide do práce ako sa z tých točenic dostať? Tlak som si merala mám 116/89.
Nič s tým neurobíš, len vylezat. Ja mam "obycajne" prechladnutie, 37,3, nádchu hroznu prvé dni, bolesti hrdla takisto, po štyroch dňoch už je to lepsie. Také horúčky ako máš, oslabia, chrípka sa musí poriadne vyložiť.
@denisa_deniska no ležala som od pondelka žiaľ už od dnes nemôžem som s deťmi sama preto sa pýtam na nejaké "hacky" ono už horúčku nemám len celkovú slabosť a kúrenie hlavy ale riadne. Tak či to je vôbec normálne ešte som to nezažila až takto po chorobe
Podľa mňa nie si ešte po chorobe, preto ti je ešte stále takto 😒 hlavne sa teraz ešte nepreťažovať

Vieš, ono je to chrípka. Momentálne taká, že vysoké teploty a dlho trvá, kým ti to prejde. Ale ako sa z toho dostať? Ako z každej choroby. Kľudový režim, dostatok tekutín, nadopovať sa vitamínmi, lieky ktoré utlmujú horúčku, príp. teraflu, a čakať, v tom najideálnejšom prípade prespať celé dni, aby sa telo ďalej nevyčerpávalo. Nikto ti špeciálny liek neodporúči. Prajem skoré uzdravenie 🙂 nech to máš čo najskôr zasebou